Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu. Abia acum s-a aflat, ea a dezvăluit tot

Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu. Abia acum s-a aflat, ea a dezvăluit tot

Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu. Fosta soție a regretatului Adrian Iovan a făcut dezvăluiri uluitoare despre Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Romanița Iovan a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și celebrul afacerist, dar și despre relația de prietenie pe care cei doi o au de mai bine de trei decenii.

Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii `90. Însă de-a lungul timpului, de multe ori s-a speculat că interesul creatoarei de modă pentru celebrul afacerist era doar unul material. La vremea respectivă însă Irinel Columbeanu nu se bucura de o situație financiară prea bună, astfel că amândoi au pornit de la zero.

Între timp, cei doi s-au despărțit, iar Romanița Iovan a început să își construiască singură drumul. Cu toate că povestea lor de dragoste se încheiase, Romanița și Irinel au rămas buni prieteni.

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit.

Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropos de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.

Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a mărturisit Romanița Iovan.

Când Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare, cârcotașii spuneau că nicuna dintre fostele sale iubite nu ar dori să îl ajute. Romanița Iovan a mărturisit însă că l-a sprijinit pe celebrul om de afaceri atunci când acesta a avut nevoie.

„Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a mai declarat creatoarea de modă.

„Pe vremea aceea, Irinel avea un Oltcit”

Romanița Iovan a ținut să demonteze zvonurile potrivit cărora relația ei cu Irinel Columbeanu a fost bazată pe interes. Conform spuselor creatoarei de modă, atunci când cei doi erau împreună, Irinel nu se bucura de statutul financiar care l-a făcut mai târziu celebru. La vremea respectivă el conducea un Oltcit și nici măcar nu avea o locuință proprie, ci stătea cu chirie într-o casă de la ICRAL.

Irinel pe vremea aceea era la început de drum, avea un Oltcit, trăia într-o casă de la ICRAL, nu învârtea averi. Importurile de papucei (n.r. – prima afacere a Romaniței) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în businessul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar”, a mai spus Romanița Iovan.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.