Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Prima reacție a familiei

Scris de: Dana Cazacu

18 Aug. 2022

Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Prima reacție a familiei

După ce s-a vehiculat că Alexandru Arșinel s-ar afla în stare gravă de sănătate, familia cunoscutului actor a oferit o primă reacție din acest punct de vedere. Cristian Arșinel, unul dintre fiii consacratului artist, a vorbit dezvăluit care este starea de sănătate a tatălui său. Cum se se simte în realitate artistul, puteți afla în următoarele rânduri.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Mulți s-au îngrijorat, după ce s-a auzit că Alexandru Arșinel ar fi în stare gravă. Mai exact, artistul a ajuns din nou la spital, iar astfel au apărut unele zvonuri precum că îndrăgitul actor s-ar afla în stare gravă din cauza unor infecții nosocomiene.

Ei bine, în urma acestor zvonuri, familia lui Arșinel a fost pusă pe jar. Așa se face că, unul dintre cei doi fii ai artistului a declarat pentru playtech.ro că actorul se simte bine. Potrivit lui Cristian Arșinel, starea de sănătatea a tatălui său este aceeași ca și atunci când a fost internat într-un centru de îngrijire. Ba chiar mai mult de atât, familia lui Alexandru Arșinel își dorește să fie lăsată în pace.

„Tata e bine. Nu-i adevărat ca e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a spus fiul actorului pentru Playtech.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel
Cum se simte Alexandru Arșinel. Adevărul despre starea de sănătate a actorului

Ce probleme are Alexandru Arșinel

În urmă cu câțiva ani, îndrăgitul artist a făcut un transplant de rinichi. De asemenea, Alexandru Arșinel a suferit și câteva intervenții la coloană, dar și o operație pe cord. După ultima intervenție, actorul s-a simțit bine pentru o perioadă, însă în ultima vreme starea s-a de sănătate nu a fost tocmai bună.

Având în vedere vârsta înaintată și afecțiunile pe care le-a avut în ultima perioadă, familia lui Arșinel a decis ca actorul să se recupereze periodic la o clinică de specialitate. De curând, Alexandru Arșinel a ajuns la spital.

„Are destule probleme, asta și din cauza vârstei. Are escare, dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze în spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, a declarat o sursă din aproprierea familiei.

În luna iunie a acestui an, Alexandru Arșinel a primit o distincție din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, aceasta fiind și ultima apariție în public a actorului. Potrivit sursei citate, în timpul ceremoniei, el a stat doar pe scaun.

8.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.