Adevărul pe care Oana Ioniță i l-a ascuns toată viața fiicei sale. Ce nu a avut curajul să-i spună: “Plâng des”

Află ce secret i-a ascuns Oana Ioniță fiicei sale

În urmă cu doar câteva luni de zile, Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, anunța că divorțează de soțul său, tenorul Florin Budnaru, după un mariaj de 10 ani. Cei doi au împreună un băiat, pe Maxim, iar vedeta o mai are și pe Isabel, copil dintr-o relație anterioară. Iată ce i-a ascuns blondina toată viața fiicei sale!

Ce i-a ascuns Oana Ioniță fiicei sale?

Până acum, Oana Ioniță a avut un 2023 de coșmar. În luna mai, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor anunța că se desparte de tenorul Florin Budnaru, după nu mai puțin de 10 ani de căsnicie. În plus, în prima lună a acestui an, vedeta i-a dat o veste cumplită fiicei sale.

Vestea că Oana Ioniță și Florin Budnaru se despart i-a surprins pe mulți, mai ales că cei doi păreau că formează un cuplu fericit și de ceva timp se mutaseră în casa mult visată.

În plus, cei doi au împreună și un băiat pe nume Maxim, iar vedeta mai are și o fiică dintr-o relație anterioară, pe Isabel, care a aflat abia în luna ianuarie a acestui an că Florin Budnaru nu este tatăl ei biologic.

“Ea a aflat anul ăsta, noi am încercat să ținem departe de ea asta. La 1 ianuarie i-am spus, ca să nu vină toate lucrurile năvală peste ea, ea era mică, 3 ani avea când l-am cunoscut pe Florin.

Când ne-a văzut, Florin a zis că și-ar dori să fim o familie. Când a apărut Maxim lucrurile s-au schimbat, el a simțit să fie mai aproape de el, e un lucru natural, oricât de mult ai vrea să fi lângă, parcă ești puțin mai aproape de celălalt.

Eu i-am zis că are suportul meu, suportul lui buni și suntem lângă ea tot timpul”, a spus vedeta în podcastul ”După faptă și răsplată”.

Cum a reacționat Isabel când a aflat

Întrebată cum a reacționat Isabel după ce a aflat că tenorul Florin Budnaru nu este tatăl ei natural, Oana Ioniță a răspuns: ”Eu am încercat să îi fac o prezentare astfel încât să știe că Florin a încercat să îi fie ca un tată și să ne susțină și să fim împreună o familie. A înțeles, nu s-a supărat. Ea nu a ținut legătura, atunci am decis fiecare pe drumul lui.”

De precizat că după divorț, fiica fostei Bebelușe, în vârstă de 12 ani, a preferat să rămână cu mama sa, în timp ce Maxim, în vârstă de 9 ani, a ales să locuiască cu tatăl lui.

Citește și Interviu la dublu cu Oana Ioniță și fiica ei. Este prima apariție publică după anunțul divorțului. Cum s-a schimbat relația lor acum VIDEO EXCLUSIV!

”Încerc să fiu puternică”

În cadrul aceluiași podcast, Oana Ioniță a spus și cum se simte după separarea de tatăl băiatului său. Vedeta a recunoscut că nu i-a fost și nu îi este deloc ușor și că are momente când plânge sau se simte epuizată psihic.

“Încerc să fiu puternică, cred că trec printr-o perioadă grea, dar de multe ori perioadele grele sunt cele mai frumoase din viață. Poate perioadele astea ne fac să devenim mai buni, mai puternici, sunt perioadele în care ar trebui să fim mulțumiți pentru că ajungem să trecem prin experiențe care ne fac să fim mai buni.

Tot timpul trebuie să găsești energie în orice..Mai jos decât ai căzut, nu poți să mai cazi, nu poți să mai fii mai jos de atât. Cred că de când a început anul a fost un an atipic, un an în care a trebuit să iau o decizie, această separare de soțul meu, mama s-a îmbolnăvit.

A trebuit să stau și cu copiii și să mențin afacerea, chiar dacă tu ești cel care suferă, tu reușești să te repui pe picioare. Cred că sunt momente grele prin care trec. Dar cred că cel mai greu pentru toți este ieșirea din cotidian, din rutină. Faptul că m-am separat de Florin și Maxim a plecat cu tatăl lui chiar dacă custodia este comună, a reprezentat o separare puternică pentru toți 4.

Perioade grele sunt în continuare și încerc soluții astfel încât copiii să fie bine, să pot să îi susțin pe Maxim și Isabela cum am făcut-o și înainte. Plâng des, da, dar e bine că plâng, că e o descărcare, după ce plâng mă simt mai bine”, a mai spus fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor.

Citește și De ce divorțează Oana Ioniță. Fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor și tenorul Florin Budnaru se despart după 10 ani de căsnicie!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *