Interviu la dublu cu Oana Ioniță și fiica ei. Este prima apariție publică după anunțul divorțului. Cum s-a schimbat relația lor acum VIDEO EXCLUSIV

Oana Ioniță a anunțat că divorțează de tenorul Florin Budnaru după 10 ani căsnicie, însă până în momentul de față niciunul dintre ei nu a părăsit căminul conjugal. Până la o înțelegere între părți, cei doi își văd fiecare de planurile și activitățile lui. Așa cum s-a întâmplat și miercuri seara, când Oana Ionița și-a luat fiica, pe Isabel, și au mers împreună la petrecerea organizată anual de revista Viva. Cele două au declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că sunt, în această formulă, la prima petrecere de genul, însă că vor să repete experiența.

Există viață și după divorț, iar asta o arată și Oana Ioniță, cea cunoscută drept fosta Bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”. Cu atât mai mult cu cât nu este pentru prima dată când o pornește de la 0 din punct de vedere emoțional, căci în urmă cu 11 ani se separa de tatăl fiicei sale, David, un arhitect pe care l-a cunoscut în Spania. Pe fondul divorțului, mai ales că deși nu este tatăl ei biologic, Isabel a crescut alături de Florin Budnaru, Oana Ioniță încearcă să detensioneze un pic atmosfera și să petreacă timp de calitate cu copii ei, atât împreună, cât și separat. Acesta probabil că a fost și momentul pentru care instructoarea de dans a ales să meargă la o petrecere mondenă alături de fiica ei.

„E prima oară cu mine, prima dată când am ieșit la un eveniment împreună. Sper să-i placă și să-și mai dorească să iasă cu mine. Are 12 ani. Este micuță. Deocamdată mai învățăm multe lucruri despre viață”, ne-a declarat Oana Ioniță, completată de Isabel, care spune că ar vrea să calce pe urmele mamei sale și să facă parte din showbiz.

„Mi se pare că sunt genul de persoană ca mami și m-am distrat în seara asta”.

„Să-i fie un pic frică mai bine, decât să fie libertină”

Isabel este la vârsta la care face pasul către adolescență și stările caracteristice perioadei, însă asta nu o sperie pe Oana Ioniță. Dansatoarea ne-a mărturisit că nu mai folosește tot soiul de aplicații prin care să o urmărească, ci că a învățat să aibă încredere în ea.

„Am avut o aplicație, dar am șters-o pentru că îmi consuma din baterie”, ne-a mărturisit Isabel, completată de mama ei, care a crescut-o și educat-o în așa fel încât, acum, când are 12 ani, să poată avea încredere în ea.

„Da, da. Și nu mai avea memorie la telefon. Dar, mă sună de foarte multe ori să-mi spună unde este și știm exact programul fiecăreia ca să fim în contact permanent. Să știi că este încă foarte sperioasă și știe foarte multe cazuri cu tot felul de fete răpite sau situații în care au fost agresate și este bine să fie conștientă. Să-i fie un pic frică mai bine, decât să fie libertină, să fugă și să nu o mai găsesc. Mai bine așa”.

„Este cel mai bun moment în care eu pot să fiu alături de ea”

Cele două petrec foarte mult timp împreună, mai ales că Oana Ioniță se pregătește încă de pe acum să lase Academia de Dans și Muzică care îi poartă numele, pe mâinile Isabelei.

„Eu cred că ne unesc foarte multe lucruri. Ea are nevoie de încredere și are nevoie de multe sfaturi din partea mea. Cred că ăsta este cel mai bun moment în care eu pot să fiu alături de ea. Iar legat de balet și de cursuri, lucrăm împreună chiar mai bine decât înainte. Pentru că i s-au aprins călcâiele după dans și chiar ea îmi cere să o duc la pilates, să o duc să-și întărească musculatura, vrea studii, vrea sărituri. Îmi cere și asta e bine. Este moștenitoarea brand-ului”, a mărturisit Oana Ioniță pentru EGO.ro, completată de fiica ei care este mai mult decât încântată de idee și care declară că este dispusă să renunțe chiar și la orele de joacă pentru a munci mai mult pentru cariera ei de dansatoare.

„Nu prea am timp de joacă și nici nu prea aș vrea. Adică nu mai sunt genul de persoană care stă pe afară și se joacă până la 11 noaptea. Am și multe teme și am timp să mă ocup de altele”.

Asta nu înseamnă însă că Isabel nu se distrează alături de mama ei, fratele mai mic, sau prietenele de la școală. Acum se pregătește de o dublă vacanță, una cu prietenele și cealaltă cu mama ei.

„Vreau și cu mama, dar și cu fetele. Am o tabăra cu colegii și o tabără cu mama și cu celelalte colege de la sală”, ne-a spus fericită adolescenta, completată de mama ei care ne-a asigurat că relația dintre ele nu se bazează doar pe educație, ci și pe mult amuzament.

„Cât îi ofer și distracția și educația, funcționează totul minunat”, a completat Oana Ioniță pentru EGO.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *