Ce planuri are Ioana Petric după plecarea de la Cronica Cârcotașilor. „Simt că sunt într-o perioadă foarte creativă a vieții mele” EXCLUSIV

Cu ce se ocupă după ce a plecat de la emisiunea de la Prima TV

După 15 ani în echipa „Cronica Cârcotașilor”, Ioana Petric a decis că este nevoie de o schimbare pe plan profesional și a ales să plece din postura de prezentatoare a emisiunii. Deși, inițial, Șerban Huidu declara în exclusivitate pentru EGO.ro că îi place mai mult postura de producător și că s-ar reîntoarce la cârma emisiunii dacă va fi nevoie, plecarea Ioanei l-a determinat să ia această decizie. Despre cum și-a anunțat colegii despre intenția ei, dar mai ales cum a primit vestea Șerban Huidu ne poveștește Ioana Petric în interviul de mai jos.

Ioana Petric, interviu despre plecarea de la Cronica Cârcotașilor și planurile pe care le are

EGO.ro: Cum a venit această decizie de a renunța la una dintre cele mai longevice emisiuni TV? Aveai de ceva timp gândul ăsta sau decizia a venit în pauza dintre ultimele sezoane?

Ioana Petric: Știu că decizia mea a luat prin surprindere pe toată lumea, dar așa cum am mai spus, e o decizie gândită și asumată și nu una luată din impuls. Deci da, a durat ceva timp. Pe acest subiect, am spus tot ce era de spus în online, nu prea mai sunt multe de adăugat. Poate pentru mulți este greu de înțeles, dar exact asta am simțit: nevoia de schimbare. Și cred că schimbarea asta va fi benefică pentru toată lumea.

Pe cine ai anunțat primul de decizia ta, pe Dezbrăcatu, Șerban Huidu sau fetele din echipă?

De discutat, am discutat cu toți, dar Serban e primul care a aflat decizia finală. A fost super înțelegător, m-a susținut în decizia mea și m-a asigurat că emisiunea merge mai departe și rămâne pe mâini bune.

Ai de gând să te rupi definitiv, totuși au fost 15 ani, sau o perioadă o să-i ajuți din spatele camerei pe partea de producție sau cu unele idei?

După 15 ani rămânem cu niște prietenii frumoase. Din punctul ăsta de vedere nu se schimbă nimic. Dar în momentul de față nu sunt implicată nici în partea de prezentare, nici în ce de producție.

Citește și  De ce a plecat Ioana Petric, după 15 ani, de la Cronica Cârcotașilor. A dezvăluit adevăratul motiv

Urmează să filmăm al treilea sezon de „HeiRomânia”, proiectul meu de travel din online

Ioana Petric a părăsit Cronica Cârcotașilor după 15 ani
Ioana Petric a părăsit Cronica Cârcotașilor după 15 ani

Îți mai aduci aminte de prima ta zi când ai pășit în platou? Cum a fost?

Îmi aduc aminte până în cel mai mic detaliu: emoțiile, luminile, camerele, oamenii, agitația. Mai știu până și coregrafia din preselecții (râde). A fost un început frumos, la fel ca tot ce a urmat după.

Nu o să-ți fie dor de frigul de la IMGB?

Inside joke (râde). O să-mi fie dor de IMGB evident. Tuturor o să ne fie, pentru că a fost o perioadă mișto, niște ani în care s-au întâmplat multe, și mai reci și mai calde, care vor rămâne o amintire frumoasă pentru toată lumea.

„Hai cu fetele” a fost un proiect foarte drag mie, pe care l-am construit de la zero

Ai mai spus că simți nevoia de o pauză și te înțeleg, mai ales că zilele de filmare nu sunt tocmai cele mai ușoare, însă nu te văd să stai prea mult departe de acest „microb”. Te gândești la un proiect în mediul online?

Eu am spus nicio clipă că îmi doresc o pauză, am spus că îmi doresc o schimbare. Îmi doresc să explorez noi posibilități, în care să îmi pun în valoare și alte abilități decât până acum. Simt că sunt într-o perioadaă foarte creativă a vieții mele, din care să iasă lucruri mișto, inclusiv în mediul online. Urmează să filmăm al treilea sezon de „HeiRomânia”, proiectul meu de travel din online, după care mă gândesc să dezvolt și alte idei, care nu-mi du pace de ceva timp. Dar toate la timpul lor, nu vreau să forțez sau să grăbesc nimic.

Știu că ți-a plăcut la fel de mult și formatul emisiuniii „Hai cu fetele”. Ți-ai dori să continui un proiect de genul dacă ai primi propunerea?

„Hai cu fetele” a fost un proiect foarte drag mie, pe care l-am construit de la zero, în care m-am implicat total, m-am simțit bine și în care mi-am pus toate speranțele că o să reușească. Am rămas așa cu un regret, că trebuia să îi punem punct înainte de a-l aduce în forma în care ne-am dorit-o. Acum cine știe, poate la un moment dat, printr-o minune, va primi o a doua șansă. Dar ca îți răspund la întrebare, da, mă văd revenind într-un format de genul acesta.

Acum, în trend, sunt reality show-urile. Există vreo posibilitate să te vedem în vreun astfel de concurs?

Nu cred că este ușor să participi la astfel de concursuri, dar cine știe, never say never (nr. niciodată să nu spui niciodată).

Citește și Dezbrăcatu dezvăluie, în sfârșit, celebra lui rețetă de coaste de porc. „Luați coaste, le marinați cu de toate și le mâncați cu drag”. Care sunt însă micile lui trucuri VIDEO EXCLUSIV

 

Urmăriți EGO.ro și pe
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *