De ce a plecat Ioana Petric, după 15 ani, de la Cronica Cârcotașilor. A dezvăluit adevăratul motiv

Ioana Petric: „Nu exclud o revenire în televiziune”

Scris de: Daoud Andra

15 Mar. 2023

De ce a plecat Ioana Petric, după 15 ani, de la Cronica Cârcotașilor. A dezvăluit adevăratul motiv

Ioana Petric și-a luat prin surprindere fanii, atunci când a anunțat că pleacă de la emisiunea Cronica Cârcotașilor. Ea făcea parte din echipa emisiunii de la Prima TV de 15 ani, iar inițial nu a dat prea multe detalii cu privire la motivul din spatele deciziei. De ce a plecat Ioana Petric de fapt de la Cronică? Actrița a revenit cu lămuriri, pe Instagram.

Momentul adevărului: de ce a plecat Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor, după 15 ani

Cronica Cârcotașilor este una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. De-a lungul timpului, echipa a suferit numeroase modificări, iar prezentatorii s-au schimbat de câteva ori. La început au fost la pupitru Șerban Huidu și Mihai Găinușă, care au creat formatul. Huidu s-a retras în urma accidentului de la schi din 2010, fiind înlocuit de „bebelușa” Oana Ioniță.

Citește și: Cum a reușit Bebelușa Alexandra de la Cronica Cârcotașilor să treacă peste despărțire, după o relație de 11 ani: „Nu foarte multă lume pățește acest lucru în viață” EXCLUSIV

Ulterior, în locul Oanei a intrat Codruț Kegheș (alias Dezbrăcatu’). El și Mihai Găinușă au prezentat emisiunea în această formulă, până în 2014, când Găinușă s-a retras. Începând cu următorul sezon, emisiunea a avut 3 prezentatori: Ioana Petric, Codruț Kegheș și Șerban Huidu, însă acesta s-a retras după o perioadă, rămânând doar producător al emisiunii.

Cronica a fost prezentată, în ultimii ani, de Ioana Petric și Codruț Kegheș. Formula urmează să se schimbe din nou, după ce Huidu a anunțat revenirea, iar Ioana Petric – plecarea. Aceasta a publicat un mesaj amplu pe rețelele sociale, la două zile după ce a anunțat că se retrage, și a venit cu lămuriri suplimentare.

Citește și: De ce Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu își mai vorbesc, de fapt. De 9 ani nu mai lucrează împreună: “Frustrări sunt multe”

„De ce? Cu siguranță nu ca să mă marit, cel puțin din câte știu eu. Dar, recunosc, m-a amuzat teribil ipoteza asta. Nu e nici o criză a vârstei, că e o decizie pe care am întors-o pe toate părțile și am calculat-o bine. Am stat, am pus totul pe foaie, unde sunt, ce simt și unde vreau să ajung și am realizat că sunt într-o zonă de confort care mă ține la distanță de obiectivele mele.

Am nevoie de o nouă provocare. Așa am ajuns la concluzia că e mai înțelept să dau acum un pas în spate, pentru ca în viitorul apropiat să pot face un pas și mai mare înainte.”, a transmis fosta cârcotașă, pe Instagram.

De ce a plecat Ioana Petric, după 15 ani de la Cronica Cârcotașilor
Mesajul Ioanei Petric

Unde pleacă Ioana Petric

De asemenea, actrița a mai precizat că nu va dispărea complet din peisajul mediatic. Ea afirmă că are alte proiecte de care se ocupă și că nu exclude o revenire în televiziune, pe viitor. Va face însă anunțul la momentul potrivit.

Citește și: Șerban Huidu nu a renunțat niciodată la vacanțe, nici atunci când era la radio sau pe micul ecran: „Nu am fost niciodată adeptul acestei zicale cum că „muncă, muncă, niciodată piua” VIDEO EXCLUSIV

„Multă lume a presupus că ori plec în altă parte, ori gata, fug în munți și renunț cu totul la televiziune. Ei bine… nici una, nici alta. Am în lucru și alte proiecte, proiecte în care am mare încredere și de care o să vă vorbesc la momentul potrivit, dar asta nu exclude o revenire în televiziune. Evident, dacă vor exista propuneri în care să mă regăsesc, în care să cred și care să mă reprezinte sută la sută.”, a mai spus fosta prezentatoare a Cronicii.

Cronica Cârcotașilor urmează să revină pe post cu un nou sezon, pe data de 15 martie. Atunci va reveni la cârma emisiunii și Șerban Huidu, în locul Ioanei Petric. Emisiunea de satiră împlinește 23 de ani în luna aprilie, fiind cea mai logevivă producție de acest tip din România.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *