De ce nu mai vrea Șerban Huidu să revină pe micul ecran ca prezentator TV: „Am demonstrat ce aveam de demonstrat” VIDEO EXCLUSIV

Se înțelege foarte bine cu echipa, ca producător la ”Cronica Cârcotașilor” (Prima TV): ”Pe șaibe mai pui presiune, dar în momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge”

Șerban Huidu este unul dintre cei mai vechi oameni de radio și de televiziune din România, debutând în anul 1995 la un post de radio și din 2000 pe micul ecran. Cu toate că emisiunea pe care a prezentat-o aproape două decenii, „Cronica Cârcotașilor”, continuă să facă deliciul publicului, și în momentul de față, Huidu a preferat să se retragă din postura de prezentator TV și să se plaseze în spatele camerelor de filmare. La debutul celui de-al 46-lea sezon de Cronică, Șerban Huidu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu are nici cel mai mic gând să revină în prim-plan și că rolul de producător i se potrivește perfect.

Fostul prezentator TV și-a dat seama că are o reală pasiune pentru mass-media încă din timpul facultății de Economie Generală, din cadrul ASE, astfel încât nu a profesat niciodată în domeniu, ci s-a angajat încă din studenție la radio. I-a plăcut extrem de mult televizunea, după cum singur mărturisește, însă după 21 de ani a renunțat să mai prezinte emisiunea satirică „Cronica Cârcotașilor”, nu și să se implice în realizarea ei.

„Eu fac emisiunea asta. Nu te gândi că am plecat vreodată. Nici când am plecat atunci între 2010 și 2014 nu am fost departe, tot eu făceam emisiunea. Atunci am revenit pentru că era o problemă reală, nu intru în discuții, dar era o problemă. O să vedem dacă se va întâmpla și așa pe viitor dar deocamdată eu am demonstrat ce aveam de demonstrat. Cred că trebuie să mai demonstreze și alții. În momentul de față pentru mine sunt cu totul altele mai importante, cum ar fi să pot să produc Cronica”, a declarat Șerban Huidu pentru EGO.ro.

„E mult mai bine ca un producător să fie înainte în pielea celor pe care îi produce”

De altfel, Șerban Huidu este de părere că acesta era firescul traseului său din punct de vedere profesional, mai ales că, din punctul lui de vedere, un producător bun trebuie să fi fost măcar o dată în postura de prezentator TV sau să fi făcut parte dintr-un proiect pe micul ecran, tocmai pentru a putea înțelege mai bine ce se întâmplă și fața camerelor de filmare.

„În principal, venind din televiziune, cunoști foarte bine problemele reale și când să apeși accelerația și când să nu apeși accelerația, să pui frână. Drept urmare e mult mai bine ca un producător să fie înainte în pielea celor pe care îi produce, e foarte bine”, ne-a povestit Huidu despre cât de tolerant este atunci gestionează o emisiune, completând că niciodată nu-și varsă nervii sau nu amestecă lucrurile atunci când este la filmări.

„Nu țip la ei. Am eu alte lucruri pe care să mă enervez, să mă supăr, dar cu ei nu am fost nervos niciodată. Adică nu în genul de reproș sau cu jigniri. Nu așa se face treabă, mai ales că ai în față niște oameni care trebuie să livreze ceva, nu șaibe. Hai că pe șaibe mai pui presiune, dar în momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge”.

De ce nu mai vrea Șerban Huidu să revină pe micul ecran ca prezentator tv
De ce nu mai vrea Șerban Huidu să revină pe micul ecran ca prezentator tv

„Acum 20 de ani în studiourile de la Semănătoarea, nu puteam să filmăm de frig”

Cu toate acestea, sunt lucruri pe care nu le poate gestiona, cum ar fi gradele din termometre în studioul în care filmează pentru „Cronica Cârcotașilor”. Mai în glumă, mai în serios, colegii de platou ne-au mărturisit că la studioul de la IMGB este extrem de frig atât iarna, cât și vara.

„IMGB este ultima locație unde filmăm Cronica Cârcotașilor. O avem de vreo 6-7 ani, nu mai știu exact, dar vă pot spune că nu este atât de frig cum era în prima locație, unde a început Cronica. Acum 20 de ani în studiourile de la Semănătoarea, altă uzină comunistă, era atât de frig încât dacă afară erau 10 grade, înăuntru nu puteam să filmăm pentru că se vedeau aburii. Deci Ioana și Dezbrăcatu nu știu ce vorbesc. Credeți-mă, e bine”, a mai povestit amuzat Șerban Huidu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *