Adi Sînă recunoaște că mai bea câte un pahar de vin, dar asta nu a încercat niciodată: „Nu am folosit!” De la ce a reușit să se abțină, deși mulți artiști cad în patima asta VIDEO EXLUSIV

Ce planuri are de sărbători

Adi Sînă este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, bucurându-se de o carieră îndelungată și de o familie iubitoare. Partenerul Ancăi Serea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a dezvăluit ce plăcere are. Cu toate acestea, cântărețul a punctat că s-a ținut departe de anumite vicii de-a lungul timpului.

Adi Sînă: „Vinul roșu e o plăcere”

Aflat la un eveniment monden, Adi Sînă ne-a explicat că se bucură de un pahar de vin roșu din când în când, însă este pretențios cu privire la această băutură. Mai mult, el nu a folosit niciodată substanțe interzise, ținându-se departe de acestea:

„Nu folosesc droguri, nu am folosit niciodată. Dacă suntem la o seară de degustare de vinuri, pot să zic că da, vinul roșu e o plăcere. Sunt pretențios, nu orice vin, dar un vin roșu bun este binevenit aproape întotdeauna. Un vin roșu poate să fie bun și vechi, poate să fie bun și nou. Nu prea am descoperit vinuri bune doar vechi, am descoperit vinuri bune și noi.”

Ce și-a dorit mereu să facă

Adi Sînă are o carieră spectaculoasă, cântecele sale fiind fredonate de o mulțime de oameni. Extrem de talentat, artistul ne-a mărturisit că are un vis care încă nu s-a îndeplinit, însă timpul nu este pierdut pentru a ajunge unde își dorește:

„Sunt multe lucruri pe care nu am apucat să le fac în cariera mea și sunt foarte multe puncte pe care nu le-am atins, deși mi-a dat Dumnezeu o carieră superbă, așa că nu am de ce să îl supăr. Pot să zic că am făcut lucruri extraordinare în muzică, pe parcursul celor 20 și ceva de ani. Mi-am dorit întotdeauna un cântec de Billboard, nu l-am avut, dar nu este timpul pierdut. Eu încă sunt încrezător, încă lucrez pentru asta.”

Adi Sînă și Anca Serea
Adi Sînă și Anca Serea

Cum jonglează între carieră și familie

Întrebat cum se descurcă atunci când vine vorba despre a jongla cu viața profesională și familia, Adi Sînă a punctat că un artist merge la spectacole, însă se întoarce acasă. El a explicat că există alte domenii unde este mult mai greu:

„Un artist nu merge pe front, nu merge în armată. Un artist merge, cântă, se întoarce, nu e nimic extraordinar. Un artist este acea persoană care lucrează 24 de ore. Există 24 cu 24. Poate că 24 de ore sunt plecat undeva, am un concert la Iași.”

Ce sfat i-a dat Anca Serea

Adi Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din țară, trăind o poveste de dragoste superbă. Artistul ne-a dezvăluit ce sfat i-a dat partenera lui atunci când vine vorba despre cariera pe care și-a construit-o:

„Da, cel mai bun sfat pe care mi l-a dat soția mea a fost: „Faci cum simți tu, iubitule! Tu știi mai bine”. Nu, nu îmi amintesc. (n.r. dacă copiii i-au dat vreun sfat). Dar este foarte drăguț că atunci când ascultă cântecele mele vechi, copiii mei reacționează. Au diverse reacții, unora le place, altora nu.”

Adi Sînă și Anca Serea
Adi Sînă și Anca Serea

Cum petrece Crăciunul

Cântărețul o să petreacă sărbătorile acasă, alături de familie. Copiii săi deja au pregătit scrisorile pentru Moș Crăciun, așteptând cu sufletul la gură cadourile. În glumă, Adi Sînă ne-a spus că și Anca Serea s-a pregătit, însă ea, la fel ca orice femeie, își dorește câte ceva în fiecare zi:

„Acasă cu copiii și cu familia. Moșul este darnic de fiecare dată, nu știu anul acesta cum o să fie. Și-au pregătit scrisorile, îl așteaptă pe Moșul. Să vedem. Eu le-am zis: „Este cam criză în lumea aceasta, a venit și războiul!”. Ea scrie câte ceva în fiecare zi. (n.r. Anca Serea).”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *