Adina Halas, despre momentele în care își amenință soțul cu despărțirea: „Este o chestie la ordinea zilei”. Motivul surprinzător VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit după 13 ani de relație

Adina Halas este o femeie fericită! Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Lucian Hugeanu, multiplu campion național și balcanic la ciclism. Cei doi au împreună un frumos băiețel, Serghei. Totuși, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, blondina ne-a dezvăluit că există momente în care îi spune partenerului că o să divorțeze, însă căsnicia ei nu este amenințată de aceste clipe, căci are un secret!

Adina Halas: “Îl ameninț la 2 zile cu divorțul!”

Adina Halas ne-a dezvăluit că își amenință soțul destul de des cu divorțul, însă totul este făcut în glumă. Vedeta consideră că despărțirea trebuie tratată cu umor și niciodată introdusă în discuție atunci când există un conflict între doi parteneri:

„Îl ameninț la 2 zile cu divorțul. Văd un inel foarte frumos și îmi zice: „Alt inel?”. Spun: „Dacă nu mi-l iei, divorțez!”. Asta este o chestie la ordinea zilei! Care femeie măritată nu amenință cu divorțul? Mi se pare normal! Important este să nu ameninți cu divorțul atunci când chiar există un conflict, acolo te abții. Din experiența pe care o am, de aproape 13 ani de relație, este foarte important ca atunci când există un conflict, să nu arunci cu vorbe de acest gen. Nu pui divorțul pe masă, nu se discută despre despărțire, despre divorț, despre lucruri de genul acesta, atacuri la persoană, la familie, doar pentru că ești furios. În rest, atunci când suntem relaxați și totul este bine, poți să ameninți cu orice!”

Ce apreciază la soțul ei

În același timp, Adina Halas ne-a mărturisit că își apreciază enorm soțul, pe Lucian Hugeanu, pentru faptul că este extrem de calm și preferă să aplaneze conflictele:

„Exclus. La el ar fi și foarte greu, nu îl pot angrena niciodată într-o ceartă, oricât mi-aș dori! Eu tot încerc de aproape 13 ani, dar Lucian este foarte calm, se vede că a făcut sport de performanță și este foarte tare în domeniul lui pentru că nu face nimic ca un conflict să escaladeze. Dacă poate să oprească furtuna din mine, este bine. Chiar apreciez lucrul acesta la el!”

De ce nu și-au reînnoit jurămintele

Mai mult, Adina Halas ne-a recunoscut că ea și Lucian Hugeanu nu și-au reînnoit jurămintele la 10 ani de la căsnicie, mai ales pentru că preferă să nu țină cont de date. Cei doi au grijă să existe gesturi romantice și în zilele obișnuite:

„Să știi că nu am făcut chestia asta. Nu ținem foarte mult la date, nu avem obsesia datelor, cu în ce zi ne-am cunoscut, în ce zi am ieșit împreună. Bineînțeles că le știm și el este genul de bărbat care îmi aduce flori și face tot felul de gesturi care îmi plac și pe care le apreciez. Dar îmi aduce flori și face astfel de gesturi nu doar când sunt ocazii speciale, ci oricând! Atunci când avem câte o dată importantă, dacă ne aducem aminte, vedem în momentul respectiv: „Hai să ieșim în oraș! Hai să comandăm ceva! Hai să facem ceva!”. Nu suntem genul de cuplu care calculează: „Pe data respectivă împlinim 10 ani, hai să mergem într-o vacanță noi doi!”. Mi se pare frumos, romantic, să văd la alții o astfel de organizare, dar cred că noi nu suntem așa!”

De ce nu apar împreună la evenimente

Adina Halas și soțul ei formează un cuplu de vis, asta este clar! Cei doi și-au întemeiat o superbă familie, iar băiețelul lor, Serghei, le face fiecare zi mai frumoasă. Totuși, vedeta ne-a explicat de ce nu este însoțită de partener la evenimentele mondene:

„Partenerul meu este cu totul într-o altă zonă, nu are nicio legătură cu lumea aceasta media, doar prin intermediul meu. Avem un program total diferit în ceea ce privește serviciul, în rest avem un program normal de familie. De asta nu apare cu mine la evenimente.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *