Adina Halas și Carmen Brumă au o prietenie superbă. Cum le-au luat copiii lor exemplul: “Se întâmplă tot felul de lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Adina Halas: “O să râzi, dar nouă ne plac antrenamentele total diferite"

Adina Halas și Carmen Brumă se bucură de o prietenie strânsă de foarte mulți ani de zile. Cele două au grijă să facă numeroase activități împreună. Se pare că băieții lor, Vlad și Serghei, le-au luat exemplul, având o legătură extrem de puternică. Vedeta de televiziune ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre aceste lucruri, explicând ce fac micuții de fiecare dată.

Adina Halas, despre prietenia cu Carmen Brumă

Adina Halas și Carmen Brumă sunt îndrăgostite de sport, iar acest lucru se poate vedea pe siluetele lor armonioase. Cu toate acestea, vedeta ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că doar în vacanță fac exerciții împreună, căci au o altă viziune cu privire la antrenamente:

“O să râzi, dar nouă ne plac antrenamentele total diferite. Ei îi place să alerge, eu urăsc alergatul. Mie îmi place să trag fiare, ea urăște să tragă fiare. Cu toate acestea, există și anumite tipuri de antrenamente pe care le practicăm împreună și ne plac, genul de antrenamente funcționale. Se mai întâmplă să mergem undeva în vacanță și acolo alergăm sau facem câteva exerciții împreună. Eu am alergat și un semimaraton pentru că ea m-a provocat și m-a tras după ea. Îți dai seama, să alergi 21 de kilometri, atunci când nu îți place să alergi, este ceva. Am reușit să fac lucrul acesta, mă mândresc. Acum, ea este datoare să vină cu mine la crossfit.”

Ce face Adina Halas în vacanță

De asemenea, Adina Halas ne-a spus că nu își impune limite în vacanță atunci când vine vorba despre dulciuri, dar are grijă să facă sport. Vedeta nu își dorește să se lupte cu kilogramele în plus prin dietă, astfel că este atentă la stilul ei de viață:

“Ne plac dulciurile. Carmen, cel puțin, are o disciplină de fier. Dar vorbesc despre mine, dacă săptămâni în șir aleg să nu mănânc dulce pentru că nu este foarte sănătos pentru organism, în vacanță îmi dau voie să ronțăi o înghețată, o baclava sau mai știu eu ce desert din zona în care mă aflu atunci. Știu că dacă acumulez kilograme în plus nu mă voi simți foarte bine și o să trec zile în șir prin chinul dietelor, aleg să am grijă la momentul respectiv. Mai facem puțin antrenament, mai mâncăm o înghețată, două, trei. Fără limite în vacanță.”

Adina Halas și fiul ei
Adina Halas și fiul ei

Cum se înțeleg copiii lor

Serghei, băiatul Adinei Halas, se înțelege foarte bine cu Vlad, fiul lui Carmen Brumă. Micuții au parte de numeroase activități sportive, astfel că nu fac exerciții alături de mamele lor în vacanțe. Totuși, ei au grijă să le filmeze pe vedete atunci când fac sport împreună:

“Copiii noștri sunt prieteni foarte buni. Când noi suntem în vacanță și ne apucă sportul, de regulă ei ne filmează sau ne fac poze. Nu prea îi luăm după noi atunci când facem genul acesta de exerciții pentru că ei oricum sunt tot timpul în mișcare. Și băiatul ei, Vlad, dar și Serghei al meu, înoată, aleargă, fac tot felul de sporturi. Serghei face de la 5 ani judo, schiază. Nu trebuie să îi mai luăm și cu noi la sport, este suficient.”

“Băieții aceștia se iau unul după celălalt”

Ba chiar, Serghei și Vlad se iau unul după celălalt, însă Adina Halas se bucură, căci, în cazul în care fac vreo prostioară specifică vârstei, poate să afle ce s-a întâmplat din două surse. Se pare că micuțul lui Carmen Brumă își dorește să se bucure de un cățel, la fel ca prietenul său:

“Este bine că așa putem avea două surse din care să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat. Există tot felul de probleme. Serghei a primit de ziua lui ce î;i dorea foarte mult, o fetiță de bulldog francez. Noi am mai avut o fetiță de bulldog francez, dar bătrânețea ne-a răpit-o acum 4 ani. Serghei își dorea foarte mult, din nou, să aibă cățel. S-a întâmplat lucrul acesta, iar din momentul în care Vlad a văzut cățelul, în fiecare zi am primit mesaje care îmi spune: “Eu ce mă fac? Iar mi-a zis de cățel! Venim să vedem cățelul!” Cred că o paște și pe ea cățelul. Nu și-ar dori neapărat să aibă responsabilitatea unui bebe în casă, na, un cățel este o responsabilitate de un anume fel. Dar, iată, se întâmplă tot felul de lucruri. Băieții aceștia se iau unul după celălalt!”

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.