Adina Halas, regula de aur pentru o siluetă de vis. Ce face pentru a ține sub control kilogramele: “Se reglează în bucătărie” VIDEO EXCLUSIV

“Îmi place foarte mult să mă mișc, fac antrenamente funcționale, foarte grele”
Adina Halas, regula de aur pentru o siluetă de vis. Ce face pentru a ține sub control kilogramele: “Se reglează în bucătărie” VIDEO EXCLUSIV

Adina Halas este una dintre vedetele cunoscute pentru stilul de viață sănătos pe care îl are și pentru silueta sa de vis. Cu toate acestea, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că aspectul fizic poate să fie șlefuit în bucătărie. Ea preferă antrenamentele grele, care o solicită, ținând cont de beneficiile de care se poate bucura din punct de vedere psihic.

Folosesc tot felul de tratamente pentru hidratarea tenului

Adina Halas, aflată la deschiderea unei clinici de chirurgie estetică, ne-a spus că nu ar renunța niciodată la tratamentele de hidratare a tenului. De asemenea, ea consideră că îmbunătățirile ar trebui să fie făcute pas cu pas, fără a exagera:

“Sunt de tot felul pentru că, vorbim de ceea ce te-a înzestrat natura și de conservarea a ceea ce ai de la Mama Natură. După care, s-ar putea să nu îți placă la tine anumite lucruri, pe care, iată, în zilele noastre, cu ajutorul medicinei, poți să le schimbi. Folosesc tot felul de tratamente pentru hidratarea tenului, în general, la astea nu aș renunța niciodată. Dar sunt adepta și micilor intervenții, atât timp cât nu țipă așa pe fața mea: “Am fost să îmi fac nu știu ce!”. Consider că lucrurile trebuie să fie făcute pas cu pas, cu măsură și constant. Dacă la un moment dat începi să îți tratezi nu știu ce riduri și îți întinzi fața cu mult botox și multe fillere, asta se va vedea. În schimb, de la un moment dat încolo, începi, puțin câte puțin, să îți lucrezi anumite aspecte care să spun că nu îți sunt pe plac, vei avea parte de un aspect natural. Și în timp, se va menține foarte frumos. În același timp, vârsta ta reală ți se va citi pe față, dar într-un mod estetic.”

De la ce vârstă crede că ar trebui să se înceapă cu modificările: “Depinde și cum arată tenul”

Adina Halas consideră că am putea să ne folosim de injecții și de fillere după vârsta de 20 de ani, iar de botox după 30 de ani. Totuși, trebuie să ținem cont de cum ne arată tenul. Tratamentele de hidratare pot să fie făcute dacă nu se observă ridurile, amânând alte proceduri:

“Atunci când vorbim despre injecții și fillere, presupun că undeva după 20 și ceva de ani, atunci când toate trăsăturile feței sunt definitivate. Aici un doctor poate să explice mult mai bine decât mine. Bineînțeles, sunt câteva excepții, cum ar fi un rid mai încăpățânat sau o poveste genetică ce poate fi corectată cu ajutorul acestor mici artificii estetice, chiar și de la vârste mai mici. Nu știu, aș spune că botoxul, spre exemplu, pe care îl iubește mai toată lumea în ultimii ani și l-am descoperit și noi, românii, ar putea fi folosit după vârsta de 30 de ani. Dar acum depinde și cum arată tenul. Dacă tenul este foarte ridat și ai un ten foarte uscat, atunci poți să începi mai devreme. Dacă tenul tău este perfect întins și nu ai nevoie de această intervenție, încă nu ți se văd ridurile, poți să mai amâni și să faci alte proceduri, tratamente de hidratare”.

Adina Halas, sfat prețios pentru o siluetă de vis
Adina Halas

Ce spune despre complexe

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” ne-a explicat că a avut complexe pe când se afla la o vârstă fragedă, însă nu unele atât de puternice încât să îi rămână în minte. Vedeta este sigură că, imediat cum atingem o maturitate emoțională, ajungem să ne acceptăm defectele:

“Da, cu siguranță da. Când eram puștoaică, probabil (n.r. a avut complexe). Dar nu știu neapărat dacă au fost atât de puternice încât să îmi rămână în minte, să mă marcheze. Dar cred că nimeni nu este cu adevărat mulțumit de cum arată în toată viața lui. La un moment dat, atunci când atingi o maturitate emoțională, ajungi să îți accepți defectele, să trăiești cu ele, să ți se pară că poți să trăiești cu ele, sunt ale tale, să încerci să schimbi ce se poate schimba și să accepți cu inima deschisă ce nu poți să schimbi și să te iubești necondiționat, asta este esențial”.

Cum ne șlefuim silueta

De asemenea, atunci când discutăm de kilogramele pe care le avem, Adina Halas este de părere că aspectul fizic se poate regla în bucătărie. Vedeta recurge la tratamente grele, în principal pentru beneficiile pe care le obține din punct de vedere psihic datorită sportului:

“Îmi place foarte mult să mă mișc, fac antrenamente funcționale, foarte grele, care mă solicită și le fac, în primul rând, pentru beneficiile psihice pe care le am datorită sportului, după care restul urmează, faptul că mai crește masa musculară, lucru care este benefic pentru susținerea sistemului imunitar, se întărește osatura, am articulațiile mai puternice, lucru care este esențial pentru persoanele care au trecut de 40 de ani. Aspectul fizic urmează, dar aspectul fizic, când vorbim de kilograme, se reglează în bucătărie”.

Video: Daniel Bălan

7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.