Adrian Alexandrov, noi detalii despre Elena Udrea: “Nu poţi claca dacă te aşteaptă un copil acasă”

Adrian Alexandrov, după ce a vizitat-o pe Elena Udrea în arest: "Nu are de ales"
Adrian Alexandrov, noi detalii despre Elena Udrea: “Nu poţi claca dacă te aşteaptă un copil acasă”

Elena Udrea urmează să afle pe data de 10 mai dacă va fi sau nu extrădată în România. Avocații acesteia au depus o cerere de amânare motivând că au alte procese unde trebuie să fie prezenți. De asemenea, aceștia mai spun că în următoarea perioadă, în Bulgaria, vor fi mai multe sărbători legale.

Elena Udrea, în arest în Bulgaria

Adrian Alexandrov ține legătura cu Elena Udrea și a fost deja să o viziteze de câteva ori în arest. Pentru impact.ro, iubitul Elenei Udrea, a vorbit despre starea de spirit a acesteia în închisoare. De asemenea, a menționat că fetița lor nu a fost în Bulgaria pentru a o vedea pe mama sa. “Lucrurile astea nu se fac! E prea mic, iar un asemenea loc poate lăsa urme adânci în memoria și psihicul unui copil!”, a spus el.

“Nu poți claca când te așteaptă acasă un copil de trei ani și jumătate”

Adrian Alexandrov susține că Elena Udrea trece printr-o perioadă foarte delicată, însă nu are de ales și trebuie să fie puternică. Ceea ce o motivează pe aceasta este fetița pe care o are și care o așteaptă înapoi acasă.

“E o perioadă mai mult decât delicată, dar Elena nu are de ales. Ea trebuie să reziste, fiindcă pur și simplu nu are altă soluție. Nu poți claca când te așteaptă acasă un copil de trei ani și jumătate. Nici eu nu pot face altceva decât să am grijă de micuță!”, a spus Adrian Alexandrov pentru sursa citată.

Avocații luptă pentru eliberarea sau arestul la domiciliu pentru Elena Udrea

Adrian Alexandrov spune că avocații Elenei Udrea pregătesc atent apărarea fostului Ministru al Turismului și iau în calcul tot ceea ce este necesar pentru ca aceasta să fie eliberată sau să ajungă în arest la domiciliu.

“Cred că orice este legal și folositor va fi luat în calcul! Dar amănunte nu cunosc. Da, noi familia, am angajat în Bulgaria un avocat local și trebuia să facem asta fiindcă nu ai cum să cunoști anumite detalii.

Știu însă că termenul următor de judecată este 10 mai și că acesta e deja unul public pentru instanțele bulgărești. Familia mea trebuie să apeleze la toate căile de atac pentru a-și căuta dreptate și pentru a încerca fata noastră să crească alături de ambii părinți”, a mai spus Adrian Alexandrov.

Vă reamintim că Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, fiind acuzată de luare de mită și abuz în serviciu. În ziua condamnării, fostul Ministru al Turismului a fost prins în Bulgaria, după ce părăsise România prin vama Giurgiu. Aceasta voia să treacă ulterior în Grecia, prin vama Kulata – Promachonas. De pe data de 7 aprilie Elena Udrea se află în arest în Bulgaria.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *