Adrian Mutu, reacție în cazul scandalului de dopaj în care e implicată Simona Halep: “Joacă cel mai greu meci al vieții ei”

"Sunt alături de ea și din punct de vedere… ca fost sportiv și pentru că e româncă"
Adrian Mutu, reacție în cazul scandalului de dopaj în care e implicată Simona Halep: “Joacă cel mai greu meci al vieții ei”

Adrian Mutu a reacționat în cazul scandalului de dopaj în care este implicată Simona Halep. Aflat la evenimentul de lansare al cărții sale, antrenorul a primit ca ultimă întrebare ce părere are despre situația în care se află celebra tenismenă.

Adrian Mutu, reacție în cazul scandalului de dopaj în care e implicată Simona Halep

Antrenorul de fotbal a declarat că îi pare rău de situația prin care trece Simona Halep. De asemenea, Adrian Mutu a mărturisit că este alături de ea și din punct de vedere sportiv, dar și pentru că este româncă. Fostul fotbalist este de părere că trebuie lăsate organele abilitate să își facă datoria și abia când se va afla un răspuns concret să se discute.

“Am crezut că scap. E ultima întrebare, da? O așteptați, da? Haideți ca să… Eu cred că ceea ce pot să spun, pentru că, deocamdată nu știm nimic. Mie îmi pare rău în primul rând pentru Simona prin ceea ce trece. Sigur joacă cel mai greu meci al vieții ei. Sunt alături de ea și din punct de vedere… ca fost sportiv și pentru că e româncă. Dar eu cred că ar trebui să lăsăm organele abilitate să își facă datoria. Când vom avea un răspuns clar atunci vom discuta, până atunci, rămâne să fim alături de Simona și să sperăm că vom ști lucrurile mai bine pe viitor”, a declarat Adrian Mutu la evenimentul de lansare al cărții sale „Revenirea din infern-Povestea neștiută a vieții mele”, potrivit viva.ro.

Adrian Mutu a fost suspendat de două ori în cariera sa de fotbalist, în 2004 atunci când juca la echipa Chelsea, și în 2010 când era la echipa Fiorentina.

Simona Halep, acuzată de dopaj

Vineri, Simona Halep a anunțat că este acuzată de dopaj. I-a fost găsită în sânge o substanță numită Roxadustat. Sportiva a declarat că este pregătită să lupte în cel mai greu meci al său și vrea să demonstreze că este nevinovată.

Simona Halep a fost testată la New York, la US Open, acolo testul ieșind pozitiv. De menționat este faptul că nu a fost testată atunci de către reprezentanții WADA, ci de o firmă privată. Această ipoteză ar putea lansa zvonuri de conspirație împotriva sportivei românce. Ulterior, la revenirea în țară a mai făcut un test, care a ieșit negativ. Ancheta este în plină desfășurare. Momentan, Simona Halep este suspendată. Dacă va fi găsită vinovată riscă să rămână suspendată timp de 4 ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *