Adriana Bahmuțeanu, audiată de DIICOT. Primele declarații ale vedetei: “Va înfunda pușcăria”

Scris de: Dana Cazacu

26 Aug. 2022

Adriana Bahmuțeanu, audiată de DIICOT. Primele declarații ale vedetei: “Va înfunda pușcăria”

Adriana Bahmuțeanu, cunoscuta prezentatoare de televiziune, a fost audiată la DIICOT. Vedeta a dat procurorilor o serie de declarații într-un dosar deschis după ce ea a depus o plângere pe numele unui fost iubit de-al ei, Nikolaos Papadopoulos. Ce spune prezentatoarea TV despre cântărețul grec, puteți afla în continuare.

Adriana Bahmuțeanu, audiată la DIICOT

Nu cu mult timp în urmă, Adriana Bahmuțeanu a ajuns în fața procurorilor de la Crimă Organizată. Vedeta este cunoscută pentru mariajele tumultoase cu omul de afaceri  Silviu Prigoană. Cu toate acestea, acum prezentatoarea a dat declarații la DIICOT într-un dosar deschis după ce ea a depus o plângere pe numele lui Nikolaos Papadopoulos.

Cântărețul a fost iubitul lui Adriana Bahmuțeanu, iar ea îl acuză că i-ar fi furat conturile de social media. Prezentatoarea TV se așteaptă ca procurorii să îl cheme la audieri.

„Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria”, spunea Adriana Bahmuțeanu în urmă cu câteva zile.

Adriana Bahmuțeanu, audiată de DIICOT
Adriana Bahmuțeanu, audiată de DIICOT

 

Prezentatoarea susține că a fost șantajată vreme de un an și jumătate

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Adriana spunea că este hărțuită de fostul său iubit. Conform spuselor vedetei, Papadopoulos i-ar fi spart conturile de pe rețelele sociale, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Cu toate acestea, vedeta susține că nu îi vrea răul fostului său iubit, însă dorește să își recupereze parolele conturilor respective.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România.

Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube. Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu”, a adăugat prezentatoarea.

Potrivit celor de la playtech.ro, pe pagina de Instagram a prezentatoarei au apărut o serie de imagini ciudate, iar asta din cauză că identitatea i-ar fi fost furată. Pe de altă parte, artistul grec neagă toate acuzațiile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *