Adriana Bahmuțeanu este susținută de logodnicul ei la o posibilă candidatură pentru Primăria Capitalei. „Chiar îmi doresc să fiu primul domn” VIDEO EXCLUSIV

Ce mărturisește însă vedeta

În 2020, Adriana Bahmuțeanu își anunța candidatura la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, participând pe listele Partidului Ecologist Român. Chiar dacă rezultatul nu a fost cel dorit, jurnalista nici nu se aștepta ca într-o lună de campanie să reușească să adune prea multe voturi. Acum, în prag de noi alegeri, Adriana Bahmuțeanu mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că este indecisă, însă, partenerul ei de viață de visează „primul domn” al Capitalei.

Cum petrec Adriana Bahmuțeanu și iubitul sărbătorile pascale

În ultima vreme, Adriana Bahmuțeanu încearcă să nu-și mai facă planuri pe termen lung, așa că nu se gândește să înceapă o campanie electorală pentru viitoarele alegeri pentru Primăria Capitalei. Abia dacă știe ce o să facă de sărbătorile pascale.

„Chiar mi-ai citit gândurile. Acum 2-3 zile mă gândeam să-i spun Adrianei că n-am petrecut 1 mai în România de 23 de ani”, ne-a povestit George Restivan, completat de partenera lui de viață, care i-a promis că o să-l ducă anul acesta în Vama Veche.

„Eu am fost la Vama Veche și anul trecut. Am fost eu cu băiatul, dar anul acesta am zis că-l iau și pe el cu mine. Dar nu avem planuri bine stabilite. Abia am ajuns până la petrecerea de Paște pe care o să o facem acasă, pentru că Paștele se face în familie. Mai departe nu am mai ajuns”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, completând că în clipa de față se gândește la pregătirile pe care le are de făcut pentru masa de Paște.

„Deci stăm acasă. Am cumpărat 90 de ouă albe, că așa se vindeau, doar la cutie mare, și vopsim ouă. Am luat tot felul de vopseluri. Le fac cu modele, cu sclipiciuri. Cine vrea să lucreze cu mine, bine, cine nu, nu”.

„ El este învățat cu mâncarea românească”

De când formează un cuplu, cei doi încearcă să fie împreună la toate evenimentele, dar mai ales să facă tot felul de activități împreună. Așa că, extrem de sincer, George mărturisește că nu are nicio problemă să intre cu Adriana în bucătărie și să o ajute la treburile casnice, mai ales că nu este deloc străin de aceste lucruri.

„O ajut. Cum să nu. Mai știu de la mama cum se vopsesc ouăle. Ea mai băga oul în ciorap, cu frunze de pătrunjel. Mă trimitea să-i cumpăr ceapă  și mă certa că îi cumpăram ceapă roșie și spunea că nu este bună pentru vopsit”, ne-a declarat George, completat de logodnica lui care răsuflă ușurată că partenerul de viață este obișnuit cu preparatele tradiționale românești, deși a locuit în ultimii 23 de ani în Statele Unite ale Americii.

„El este învățat cu mâncarea românească, dar cu denumirile ardelenești. Că el e ardelean. Când i-am zis să mănânce piftie îmi spunea că ce este, că el nu a mâncat niciodată. Că nu știe ce este. Când a văzut ce îi dau mi-a zis că este răcitură, nu piftie”.

„Toate femeile din România și toți care o iubesc să o susțină”

După cum pare, George Restivan este un bărbat pe care multe femei și-ar dori să-l aibă alături, cu atât mai mult cu cât declară public că este de acord cu toate deciziile pe care le ia Adriana Bahmuțeanu. Astfel că în momentul în care a aflat că partenera lui de viață a candidat acum trei ani la Primăria Sectorului 1, George s-a oferit să o susțină în campanie.

„E o întrebare prematură. Habar nu am ce fac mâine”, ne-a declarat Adriana Bahmuțeanu despre o eventuală candidatură, lasând însă să înțeleagă că nici nu exclude deloc această ipoteză.

„Lasă. Mai vedem până atunci”.

Mult mai entuziasmat a fost însă logodnicul ei, care deja își imagina cum ar fi în postura de „primul domn”.

„Eu aș vrea să fiu  „first man”, (nr. primul domn), cred că așa se zice. Sincer să fiu chiar aș vrea. Aș vrea să candideze. Toate femeile din România și toți care o iubesc să o susțină. Să candideze, de ce nu? Deci portița este deschisă. Eu chiar mi-aș dori să fiu primul domn”, a declarat amuzat George Restivan pentru EGO.ro.

Citește și Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre cele 5 divorțuri de Silviu Prigoană. De ce se împăca de fapt cu el: “Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *