Afacerea nebănuită în care a investit Șerban Huidu. Ce a ales să facă cu banii câștigați din televiziune, acum obține sume frumoase din asta

Domeniul profitabil în care a investit Șerban Huidu.
Afacerea nebănuită în care a investit Șerban Huidu. Ce a ales să facă cu banii câștigați din televiziune, acum obține sume frumoase din asta

Șerban Huidu n-o duce rău deloc! ”Cârcotașul” și-a investit banii câștigați în televiziune într-o afacere care îi aduce un profit frumușel. Prezentatorul TV s-a axat pe un business pe care tot mai mulți oameni de afaceri îl au în portofoliu. Iată în ce domeniu a ales să investească Șerban Huidu.

Afacerea nebănuită în care a investit Șerban Huidu

Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți și logevivi oameni de televiziune din România. El a debutat pe micul ecran în anul 1999 ca prezentator de știri la Prima TV. Un an mai târziu, își lansa propria emisiune,”Cronica Cârcotașului”, la același post TV, emisiune pe care o prezintă și astăzi, dar care are un nume puțin diferit, ”Cronica Cârcotașilor”.

Însă Huidu a pătruns pentru prima oară în lumea media de la noi încă de când era foarte tânăr, de la 19 ani, când s-a angajat la Radio 21 ca prezentator al aceleiași emisiuni care l-a făcut celebru, o producție de tip pamflet la adresa politicienilor.

Citește și: Șerban Huidu dezvăluie secretul longetivității emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”: ”Dar nici asta nu e complicat” VIDEO EXCLUSIV

De ceva timp, „Cârcotașul” a decis să își diversifice sursele de venit, așa că a hotărât să investească într-o afacere din care să obțină bani frumoși. Șerban Huidu a început un business în domeniul imobiliarelor cu banii câștigați din televiziune. A construit câteva locuințe pe care le închiriază, iar acum se bucură de profitul pe care i-l aduc.

”Mai am și alte surse de venit pe lângă cele din televiziune. Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului i-am investit în ceva clasic, e complicat să te apuci ceva ce nu știi să faci. Și-atunci am făcut niște case care aduc niște chirii, asta e toată filozofia de business. Niciodată nu spun niciodată (n.red.: altor investiții).”, a declarat Șerban Huidu pentru unica.ro.

”E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede”

Prezentatorul TV a absolvit Facultatea de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București, dar nu a profesat niciodată în domeniu. Cu toate acestea, studiile îl ajută acum în afacerile pe care le are. Huidu spune că nu poate fi păcălit vreodată să investească în domenii care promit îmbogățirea peste noapte, așa cum este cazul criptomonedelor.

Citește și: Șerban Huidu rupe tăcerea despre plecarea de la Prima TV. Ce ofertă incredibilă a primit

”Să nu uităm că am făcut ASE-ul, am un master în economie. E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede, de-alde piața de capital. Cine spune că azi are un leu și mâine face doi greșește flagrant”, a mai spus „cârcotașul”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *