Afecțiunea cumplită de care suferă fratele lui Kate Middleton. A trecut prin momente foarte grele: “Nu s-a dus, dar acum dețin controlul”

James a vorbit despre boala sa într-o emisiune TV

Scris de: Daoud Andra

23 Jul. 2023

Afecțiunea cumplită de care suferă fratele lui Kate Middleton. A trecut prin momente foarte grele: “Nu s-a dus, dar acum dețin controlul”

Kate Middleton are o relație extraordinară cu frații ei și îi sprijină cât de mult poate. Fratele prințesei, James Middleton, a fost invitat recent la o emisiune, unde a vorbit despre legătura specială pe care o are cu sora lui, dar și despre boala de care suferă. James a lăudat implicarea surorii sale într-un domeniu care îl afectează și pe el.

Boala de care suferă fratele lui Kate Middleton

De când a intrat în familia regală, Kate Middleton a fost non-stop în centrul atenției. Și membrii familiei ei au devenit persoane publice ulterior, chiar dacă nu și-au propus neapărat acest lucru. Dacă pe Pippa, sora lui Kate, o știe toată lumea, James, fratele prințesei, a fost mult mai discret. Bărbatul, care acum are 36 de ani, a fost invitat recent la o emisiune matinală din Marea Britanie, unde a vorbit despre sora lui, dar și despre perioada dificilă pe care a traversat-o.

Citește și: Detaliul care i-a dat de gol. Cum a descoperit Kate Middleton legătura dintre prințul William și Rose Hanbury, presupusa lui amantă

Kate Middleton s-a implicat, de-a lungul timpului, în tot felul de acțiuni caritabile. Prințesa a tras un semnal de alarmă și asupra importanței sănătății mintale, cu atât mai mult cu cât însuși fratele ei s-a luptat cu depresia. James a vorbit deschis despre experiența lui cu această boală și despre munca pe care o depun William și Kate pentru a conștientiza cât mai mulți oameni cu privire la acest subiect.

„Este o provocare . Îmi amintesc de începutul meu… să spun cu voce tare că mă simt deprimat sau că am impresia că sufăr de depresie era imposibil. Dar, de fapt, o parte din munca pe care au făcut-o de-a lungul timpului mi-a dat încrederea să vorbesc. Nu s-a dus, dar acum dețin controlul”, a precizat fratele Prințesei de Wales, la Good Morning Britain.

Citește și: Pasiunea secretă a lui Kate Middleton. A surprins pe toată lumea cu asta. Și fratele ei o împărtășește

Afecțiunea cumplită de care suferă fratele lui Kate Middleton. A trecut prin momente foarte grele
James Middleton și partenera lui

A vorbit despre depresie în urmă cu 7 ani

James a tras un semnal de alarmă asupra luptei sale cu depresia în anul 2016, când a scris un articol pentru Daily Mail. El a mărturisit atunci că faptul că are o viață privilegiată nu l-a ferit de depresie.

”Știu că sunt binecuvântat să trăiesc o viață privilegiată. Dar asta nu m-a făcut imun la depresie. Este dificil să descrii această afecțiune. Nu este doar tristețe. Este o boală, un cancer al minții. Nu este un sentiment, ci o absență a sentimentelor. Exiști fără scop sau directie. Nu puteam simți bucurie, emoție, doar anxietatea zguduitoare mă ridica din pat dimineața. De fapt, nu m-am gândit la sinucidere, dar nici nu am vrut să trăiesc cu starea de spirit în care mă aflam”, menționa James Middleton atunci.

Citește și: Locul superb unde Prințul William și Kate își vor petrece vacanța de vară. Anul acesta lucrurile se schimbă, de ce sejurul ăsta este diferit

El a recunoscut că ajunsese în punctul în care nu mai comunica cu cei dragi, nu le mai răspundea la telefon și chiar a fost la un pas de a-și închide compania. Atunci și-a dat seama că are nevoie de ajutor și că nu se poate vindeca singur. A mers la terapie, iar cei dragi i-au fost alături necondiționat, astfel că a reușit să țină sub control problema.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *