Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef, siluetă de invidiat la 41 de ani. Ce nu mai consumă de 10 ani EXCLUSIV

Mămică a trei copii, specialista în gastronomie cântărește doar 61 de kilograme, la 41 de ani
Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef, siluetă de invidiat la 41 de ani. Ce nu mai consumă de 10 ani EXCLUSIV

Aida Parascan, sexy-câștigătoarea concursului culinar Masterchef (PRO TV) și mămică a trei copii, are un trup de invidiat, la 41 de ani. La 1,71 m înălțime, ea cântărește doar 61 de kilograme. Specialista în gastronomie ne oferă, în exclusivitate pentru ego.ro, câteva trucuri pentru un abdomen de invidiat, la plajă, în vacanța de vară. Însă, pentru a arăta impecabil, trebuie să fiți foarte atente la meniul zilnic: ”Eliminați carnea, de porc și de vită, poate sta și 2-3 săptămâni în intestine”, ne-a spus Aida Parascan.

”Mare atenție, ultima masă a zilei trebuie să fie înainte de ora 18.00!”

Vacanța de vară se apropie. Cum să scăpăm rapid de colăceii de pe burtică? Aida Parascan, care a cunoscut celebritatea la concursul culinar ”Masterchef” (PRO TV), în 2013, ne învață câteva trucuri, pentru a ne recăpăta, într-o lună, silueta de odinioară. Evident, pentru a avea un trup ca al ei, trebuie să fiți foarte atente la alimentație și să urmați o dietă strictă, bazată pe carne de pește și pe salate de legume.

”Ideea este că mâncatul sănătos trebuie să fie un stil de viață. Nu o dietă, din când în când. Prin urmare, excludeți din meniu carnea, de porc și de vită, care se digeră foarte greu. Carnea poate sta și câte 2-3 săptămâni în intestine. De preferat ar fi carnea de pește, dar pește fript, nu prăjit. De evitat mai sunt făinoasele, pâinea, pizza, ciocolata, prăjiturile, dulciurile. În meniul zilnic trebuie să includeți salatele de legume, în care să puneți zeamă de lămâie, nicidecum oțet, broccoli este foarte bun, fiert, cu pește, dar și cerealele integrale sunt potrivite. Să ocolim și băuturile acidulate. Eu nu mai beau, de peste zece ani, decât apă, cam doi litri zilnic. Și, mare atenție! Ultima masă a zilei trebuie să fie înainte de ora 18.00”.

Aida Parascan

De ce nu trebuie eliminată sarea din alimentație

Se spune că sarea dăunează grav sănătății, însă asta nu înseamnă că trebuie exclusă în totalitate din alimentație.

”Sarea nu trebuie eliminată complet din alimentație și nici consumată în exces. Sarea e catalizator. Deci, este necesară. Asta nu înseamnă că trebuie consumată în cantități mari, pentru că apoi ne facem să reținem apa. Important este să nu exagerăm cu sarea la gătit. Deși e greu de crezut, legumele conțin și sare. Deci, nu mai este nevoie să punem și noi, căci se vor pierde din vitaminele atât de necesare”.

Aida Parascan

Cum își întreține trupul armonios: ”Fac yoga și merg la bazinul de înot”

Foarte important în procesul de slăbire este și sportul, pentru tonifierea musculaturii, așa că fiți pregătite și pentru activități fizice.

”Plimbările în parc, la pas, sunt cele mai plăcute, mai ușoare. Eu fac și yoga, e și o formă de relaxare, fac exercițiile de bază, sunt și aplicații cu yoga, fac și Pilates, merg la bazinul de înot. Fiecare să aleagă ce i se potrivește cel mai bine. Important este să faceți mișcare, să nu stați în casă, în fața televizorului!”, ne-a mai sfătuit Aida Parascan, în exclusivitate pentru ego.ro

Pe plan profesional, Aida așteaptă noi colaborări.

”Încă nu știu ce are Dumnezeu pregătit pentru mine”

Aida Parascan a muncit enorm, după performanța înregistrată la PRO TV, în urmă cu 9 ani. Referitor la activitatea sa, în domeniul culinar, vestita specialistă în gastronomie ne-a spus că așteaptă noi propuneri de colaborare.

”Am încheiat săptămâna trecută un contract de colaborare cu un lanț de patiserii, aștept următorul proiect. Încă nu știu ce are Dumnezeu pregătit pentru mine, dar nu am de gând sa lucrez pe Litoral”.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.