Albert Iovan își lansează propria colecție de haine: „M-am băgat în ceva greu”. Ce tribut i-a adus lui Adrian, tatăl său VIDEO EXCLUSIV

Adolescentul este pe cai mari
Albert Iovan își lansează propria colecție de haine: M-am băgat în ceva greu. Ce tribut i-a adus lui Adrian, tatăl său VIDEO EXCLUSIV

În cadrul emisiunii EGO Life, ediția a 83-a, cu Dana Săvuică, Albert Iovan a dezvăluit că și-a lansat prima colecție de haine. Adolescentul a povestit cum i-a venit ideea pentru nume și logo, fiind un tribut pentru ambii săi părinți. El a precizat că ideea lansării unei colecții de articole vestimentare a fost doar a lui. Iată cum și când a început toată povestea! 

Albert, fiul Romaniței Iovan, și-a lansat un brand de haine

Romanița Iovan (59 de ani) a înțeles că băiatul are alt vis și l-a susținut să își urmeze pasiunea. Băiatul a moștenit dragostea pentru modă de la mama lui, iar recent a lansat o colecție de haine pentru adolescenți.

Tânărul în vârstă de 17 ani are propriul brand vestimentar. Pe rețelele de socializare, Albert Iovan își promovează intens colecția Toamnă-Iarnă 2023-2024.

„Actor nu am vrut să mă fac, nu-mi place să fie lumea cu ochii pe mine. Am lansat o colecție de haine. De un an și ceva lucrez, din august 2022. Într-o noapte, la 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. Am făcut căutări pe ce stil vreau să mă axez. A doua zi am făcut logo, a treia zi nume. Ușor, ușor, s-au format prototipuri, de unde luăm materiale, ceva de genul. Nu știam câtă muncă este în spate. M-am băgat în ceva greu”, a declarat acesta, la EGO Life.

Dana Săvuică, Romanița și Albert Iovan

Romanița Iovan a recunoscut că nici ea nu a făcut, în peste 30 de ani de carieră, ceea ce a realizat fiul său.

„El și-a ales numele, sigla, și-a făcut site-ul singur. Eu mi-am ales doar numele, sigla și site-ul nu le-am făcut eu. El le-a făcut pe toate, implementarea site-ului, trebuie să faci probe etc. Lucrurile nu sunt așa ușoare. Albert a gândit partea de marketing. Și-a luat prietenii cu el, băieți și fete, au făcut ședința foto, în studio și afară”, a declarat și mama lui, tare mândră de băiatul ei.

I-a adus un omagiu tatălui său, decedat într-un accident aviatic

Albert Iovan a explicat de unde provine numele brandului său de haine, Blanco Air. Adolescentul a vrut să le aducă un tribut părinților săi, cu toate că tatăl lui, Adrian Iovan nu mai este în viață. Colecția va conține articole vestimentare atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În emisiunea EGO Life, Romanița și Albert au venit îmbrăcați cu articole vestimentare din colecția tânărului de 17 ani.

„Blanco Air. Blanco e alb în spaniolă și A vine de la numele meu, Albert. AIR vine și de la monograma părinților mei, pe care o au demult: Adrian Iovan Romanița. Logo-ul este un nor, iar textura norului este o poză făcută de tata din avion. Obișnuia să facă des acest lucru, de sus în jos”, a spus Albert.

„I-am făcut o expoziție când am lansat eu cartea. Adrian vedea norii de sus în jos, iar toate pozele sunt la noi. Albert a ales un nor din pozele făcute de tatăl lui. Sigla brandului este cu acele culori din poza făcută de Adrian Iovan. Pe nor scrie BlancoAir”, a mărturisit și Romanița Iovan.

Citește și: Ego Life, ediția a 83-a. Dana Săvuică și invitații săi, Romanița și Albert Iovan, despre relația mamă-fiu, educație și pasiuni. Ce drum a decis Albert să urmeze

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *