Ego Life, ediția a 83-a. Dana Săvuică și invitații săi, Romanița și Albert Iovan, despre relația mamă-fiu, educație și pasiuni. Ce drum a decis Albert să urmeze VIDEO EXCLUSIV

Ce a moștenit Albert de la părinții săi

Scris de: Daoud Andra

08 Nov. 2023

Romanița Iovan este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Creatoarea de modă are o relație excelentă cu fiul său adolescent, Albert, iar miercuri, 8 noiembrie, cei doi sunt invitații Danei Săvuică, în emisiunea Ego Life. Ce pasiuni are fiul Romaniței și al regretatului pilot Adrian Iovan și cum îl susține mama sa.

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, vin la Ego Life

Emisiunea Ego Life a ajuns la ediția a 83-a, iar invitații din această ediție sunt Romanița Iovan și fiul său. Cei doi au o relație extrem de bună și sunt firi foarte asemănătoare, datorită zilei în care s-au născut. Puțini știau, de exemplu, că Romanița și Albert sunt născuți în aceeași zi, mai exact pe 3 octombrie, la diferență de 42 de ani.

Creatoarea de modă a povestit în emisiunea Ego Life că toate discuțiile lor sunt constructive și că până și din divergențele de opinii poate ieși ceva bun. Albert este un adolescent model, astfel că mama sa nu are motive de îngrijorare. Romanița se poate declara norocoasă pentru că fiul ei nu are vicii, nu a fost influențat de anturaj și o respectă foarte mult pe mama lui.

Citește și: Romanița Iovan, ravisantă la 40 de ani de la absolvirea liceului. Mesajul emoționant al creatoarei de modă pentru foștii ei profesori

Romanița și Albert Iovan, despre relația mamă-fiu
Dana Săvuică, Romanița și Albert Iovan

Ce pasiuni are fiul Romaniței Iovan

Albert a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru senzațiile tari, iar adrenalina îi curge prin vene. Mama sa a trebuit să se adapteze la felul său de a fi, astfel încât să îi poată da libertate să își urmeze visul.

”Adrenalina e clar. Albert de câțiva ani îmi spune că vrea să sară cu parașuta. Adrian (n.r. Adrian Iovan, tatăl băiatului) avea la activ 80 și ceva de salturi, el fiind aviator, practic nu avea treabă neapărat una cu alta… Dar i-am zis că până la 18 ani trebuie să facă în principiu ce spun eu, după 18 ani poate să facă ce vrea el.

Nu mi-e frică, o mamă curajoasă are un copil curajos și un copil curajos are o mamă curajoasă. Nu am voie să-mi fie frică de ce ar vrea Albert să facă, pentru că vreau să-l văd bărbat adevărat. El a avut sporturi extreme de mic, trei ani la rând s-a dus la surf în Portugalia”, a povestit Romanița Iovan.

Citește și: Romanița Iovan abia așteaptă ca fiul ei să își facă o iubită: „Dacă nu am avut o fată a mea, voi avea foarte multe fete”. Greșeala pe care nu și-ar dori ca Albert să o facă în viața amoroasă VIDEO EXCLUSIV

Adolescentul este pasionat de automobilism, iar de câțiva ani se antrenează și participă la competiții. Albert a intrat în lumea raliului la 13 ani și se bucură de succes în acest domeniu. Chiar dacă mama sa a încercat să îl convingă să devină manechin, acest domeniu nu l-a atras deloc pe Albert.

Mama lui a înțeles că băiatul are alt vis și l-a susținut să își urmeze pasiunea. Băiatul a moștenit însă și dragostea pentru modă de la mama lui, iar recent a lansat o colecție de haine pentru adolescenți.

Despre aceasta, dar și despre alte subiecte interesante, cei doi discută miercuri, la Ego Life. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *