Romanița Iovan, ravisantă la 40 de ani de la absolvirea liceului. Mesajul emoționant al creatoarei de modă pentru foștii ei profesori

Romanița Iovan. superbă la întâlnirea de 40 de ani de la absolvirea liceului!

Emoții uriașe pentru Romanița Iovan. Celebra creatoare de modă și-a revăzut ieri, 26 septembrie, foștii colegi și profesori de la liceul Alexandru Ioan Cuza, pe care l-a absolvit în anul 1983. Fosta soție a lui Adrian Iovan a publicat și câteva fotografii de la marea revedere, iar în dreptul acestora a scris un mesaj emoționant. Iată cum arată acum cunoscuta femeie de afaceri!

Iată cât de bine a arătat Romanița Iovan la aniversarea a patru decenii de la terminarea liceului

Romanița Iovan a fost și încă este una dintre cele mai frumoase femei din România, chiar dacă pe data de 3 octombrie va împlini vârsta de 59 de ani. Aceasta este extrem de activă pe rețelele sociale, iar de curând a publicat câteva imagini foarte reușite de la aniversarea a 40 de ani de la terminarea liceului.

Marți, pe data de 26 septembrie, creatoarea de modă și-a revăzut foștii colegi și profesori de la liceul Alexandru Ioan Cuza, iar emoțiile au fost copleşitoare. Vezi imaginile în galeria FOTO!

Romanița Iovan a atras atenția cu apariția sa încântătoare

Ca de fiecare dată, însă, fosta soție a lui Adrian Iovan a atras toată atenţia cu frumusețetea și aerul său tineresc. Aceasta a apărut îmbrăcată într-o cămașă cu carouri și niște pantaloni lejeri, de culoare crem.

”Absolventii liceului Matematică – Fizică 3 ( Alexandru Ioan Cuza ) promoția 1983 și bucuria revederii. Mulțumim dragilor profesori, pentru exigența, răbdarea, căldura, profesionalismul, dăruirea și încrederea în noi, pe tot parcursul celor patru ani! Și da, a meritat I”, a scris Romanița Iovan în dreptul fotografiilor publicate pe pagina sa de Facebook.

Citește și Romanița Iovan a răbdat cât a putut, dar a cedat în cele din urmă. Pe cine face praf: “Ce faci când o să ai 50, 60?”!

Cum se menține în formă Romanița Iovan

Deși se apropie cu pași repezi de vârsta de 60 de ani, Romanița Iovan reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Cum face asta? În urmă cu ceva timp, creatoarea de modă le-a dezvăluit admiratorilor săi care este secretul siluetei sale de vis.

”Este foarte importantă sănătatea. De exemplu: nu beau alcool, nu am băut niciodată. Am gustat și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu am fumat, nu fumez și nici nu am pierdut nopțile.

Este important, într-adevăr. Dacă am adormit la ora 12 sau la ora 1 noaptea, într-o anumită seară, am suferit din punctul ăsta de vedere și am zis că trebuie să recuperez, cumva, acele ore nedormite.

Sunt importante toate mișcările astea. Mănânc și sănătos, mă îngrijesc. E ceva ce fac de mică. Nu s-a întâmplat acum doi ani sau ceva de genul. Mă întrețin și mă preocupă lucrul ăsta!”, a spus afacerista pentru Impact.ro.

Citește și Romanița Iovan abia așteaptă ca fiul ei să își facă o iubită: „Dacă nu am avut o fată a mea, voi avea foarte multe fete”. Greșeala pe care nu și-ar dori ca Albert să o facă în viața amoroasă VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *