Romanița Iovan își dorea ca fiul ei să își aleagă o altă meserie, dar Albert nici nu a vrut să audă. ”L-am lăsat așa, să se corecteze singur!” VIDEO EXCLUSIV

Romanița Iovan a încercat să-și convingă fiul să se implice în domeniul modei

Romanița Iovan nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite femei din România. Vedeta este implicată în domeniul modei de foarte mulți ani, totul începând de la modelling și continuând cu design-ul vestimentar. Totuși, chiar dacă vedeta și-a dorit ca fiul ei, Albert, în vârstă de 16 ani, să se implice în acest domeniu, adolescentul a refuzat de fiecare dată. Aceasta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că l-a dus pe tânăr la o agenție de modele, însă acesta nu a vrut să profite de oportunități și de experiența mamei sale, preferând să nu meargă la casting-uri.

Romanița Iovan, despre fiul său, Albert: “Nu a vrut să fie model. Chiar am încercat acest lucru”

În urmă cu mai bine de 35 de ani, Romanița Iovan debuta ca manechin, devenind una dintre cele mai apreciate femei din România. Chiar dacă vedeta are experiență atunci când vine vorba despre modelling, fiul său nu a vrut să se implice în acest domeniu. Creatoarea de modă l-a dus pe tânăr chiar și la o agenție de modele, însă, de fiecare dată când Albert era chemat la un casting, el prefera să nu meargă:

Citește și: Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu. Abia acum s-a aflat, ea a dezvăluit tot

“Albert nu a vrut să fie model. Chiar am încercat acest lucru, în sens că m-am dus la MRA, la Liviu Ionescu, colegul meu de acum 30 și ceva de ani. M-am dus la agenția de modele, iar acolo i-au făcut poze. Am vrut pentru a urmări oarecum evoluția lui din punct de vedere fizic. Efectiv, de fiecare dată când a fost chemat la casting, niciodată nu a vrut să meargă. Deci, este evident, cel puțin până la această vârstă, la 16 ani și jumătate, că nu a fost interesat de lucrul acesta. Acum, nu știu dacă o să fie interesat de modă sau altceva, pe ideea respectivă, dar de modelling nu a fost interesat. Nu mi-a cerut el, am vrut eu să încerc. Dar pozele sunt foarte frumoase, de altfel.”

Cum și-a corectat fiul său mersul

De asemenea, Romanița Iovan nu a intervenit atunci când vine vorba despre mersul fiului său. Totuși, în momentul în care Albert a crescut, acesta a avut o problemă la coloană. Adolescentul a corectat acest lucru prin exerciții fizice, iar acum face mult sport, astfel că se află într-o formă fizică de invidiat, iar mama lui este foarte mândră:

Citește și: Ce sacrificii făcea Romanița Iovan la începutul carierei în modeling: „Ne duceam și ne schimbam în dubă. Cum a învățat să meargă pe podium VIDEO EXCLUSIV

“Nu am intervenit. Apropo de corectat mersul, crescând brusc la un moment dat, a avut o problemă cu coloana. Și-a corectat acest lucru prin exerciții fizice, ceea ce e foarte bine. La un moment dat, a început să facă sport. Acum are o poziție foarte frumoasă, stă drept, e plin de pătrățele, de mușchi, este echilibrat psihic și fizic. E bine Albert.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *