Romanița Iovan abia așteaptă ca fiul ei să își facă o iubită: „Dacă nu am avut o fată a mea, voi avea foarte multe fete”. Greșeala pe care nu și-ar dori ca Albert să o facă în viața amoroasă VIDEO EXCLUSIV

Romanița Iovan abia așteaptă ca fiul ei să își facă o iubită: Dacă nu am avut o fată a mea, voi avea foarte multe fete. Greșeala pe care nu și-ar dori ca Albert să o facă în viața amoroasă VIDEO EXCLUSIV

Romanița Iovan se bucură de un fiu, Albert, în vârstă de 16 ani. Chiar dacă, momentan, tânărul nu are o iubită stabilă, creatoarea de modă ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că o să se bucure de fiecare fată care o să îl cucerească pe băiatul ei. Totuși, aceasta speră ca adolescentul să nu își caute o parteneră care să aibă calitățile sale.

Romanița Iovan, despre fiul ei: “Întotdeauna am zis că dacă nu am avut o fată a mea, voi avea foarte multe fete care o să fie iubitele fiului meu”

Romanița Iovan a explicat că, în momentul de față, Albert, fiul său, nu are o relație serioasă. Vedeta speră ca adolescentul, ajuns la vârsta de 16 ani, să se bucure de experiențe frumoase, din care să învețe. Aceasta ne-a mărturisit că o să se bucure enorm de fiecare iubită a sa:

“În momentul acesta, de exemplu, are foarte multe întâlniri în grup, cu băieți, cu fete. Încă nu a ajuns să aibă o prietenă stabilă. Îi place foarte mult să meargă cu băieții, dar și cu fetele, având în grup și fete. Nu există, până la urmă, în perioada aceasta, o situație de genul. Nu cred că o să am vreodată o problemă. Întotdeauna am zis că dacă nu am avut o fată a mea, voi avea foarte multe fete care o să fie iubitele fiului meu. O să mă bucur de fiecare. Nu o să am nicio problemă că îl aleargă fetele, că nu îl aleargă. Important este ca el să aibă experiențe frumoase, din care să învețe. Îl văd ca pe o Balanță autentică, este Balanță, ca și mine, este născut de ziua mea. Este echilibrat, sensibil, foarte atent, atunci când se întâlnește cu fetele se mai duce cu o floare, cu o cutie de bomboane, mi se pare extraordinar pentru un copil de 16 ani.”

Speră ca fiul ei să nu își caute o iubită care să aibă calitățile mamei

De asemenea, Romanița Iovan speră ca Albert să nu se raporteze la calitățile pe care le are ea atunci când o să își caute o iubită. Vedeta a punctat că tânărul pune preț pe comunicare atunci când se întâlnește cu o fată:

“Sper să nu fie problema vieții lui, să își caute iubită raportându-se la calitățile mamei. Nu că sunt altfel decât modestă, dar o să fie destul de dificil și aș vrea să nu compare lucrurile acestea. Când o să se îndrăgostească, să se îndrăgostească pentru diferite calități, că este și frumoasă, dar și deșteaptă. Într-adevăr, își dorește comunicare. Când se întâlnește cu fetele, nu vrea ca el să vorbească și fata să nu spună nimic. Este importantă această chimie în comunicare în momentul de față.”

Ce o să facă dacă viitoarea iubită o să își dorească hainele sau accesoriile ei

Romanița Iovan este una dintre cele mai stilate femei din România, bucurându-se de o garderobă rafinată. Întrebată ce o să facă dacă viitoarea iubită a fiului său o să își dorească să poarte anumite piese din dulapul ei, creatoarea de modă a explicat:

“În primul rând, mi s-a întâmplat de foarte multe ori când nu am mai purtat anumite lucruri să le dau prietenelor mele. Fiind o diferență așa de mare între generații, nu cred că o să fie cazul, dar nu o să am probleme de genul acesta. Nu cred că o să vină o fată, prietenă cu Albert, să spună: “Doamna Romanița, îmi dați mie geanta?”. Nici nu m-am gândit la chestia asta, dar o să văd dacă o să reacționez pozitiv sau negativ.”

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *