Romanița Iovan a răbdat cât a putut, dar a cedat în cele din urmă. Pe cine face praf: “Ce faci când o să ai 50, 60?”

Romanița Iovan a răbdat cât a putut, dar a cedat în cele din urmă. Pe cine face praf: “Ce faci când o să ai 50, 60?”

Romanița Iovan are aproape 60 de ani, însă arată mai ceva ca la 30. Celebra creatoare de modă se menține într-o formă de zile mari printr-un stil de viață sănătos ce implică o dietă alimentară și mișcare. Invitată în podcast-ul Ilincăi Vandici, vedeta a vorbit deschis despre operațiile estetice și femeile care apelează la acestea pentru a înfrumuseța sau corecta anumite defecte.

Romanița Iovan, adevărul despre operațiile estetice

Un truc special la care apelează Romanița Iovan, pe care l-a aflat de la o doamnă de 80 de ani, este carafa cu apă în care pune un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi lasă aşa peste noapte. A doua zi, designerul bea toată apa (750 ml) pe stomacul gol.

Totuși, când vine vorba despre intervențiile estetice, Romanița Iovan susține că nu a apelat la ele. Mai mult, nu este de acord ca fetele de doar 20 de ani și să își facă astfel de proceduri.

„Eu cred că frumusețea vine din interior. Părerea mea e că îmbunătățește calitățile exterioare, la fel ajută și la fel poate influența într-un fel sau altul. Chiar dacă exteriorul este poleit în culoarea roz. Dacă ai sufletul gri, se vede. Poate nu întotdeauna, poate nu dintr-o dată, dar până la urmă poți să te dai de gol ușor. Frumusețea este pentru fiecare altceva. Niciodată nu m-am concentrat să fiu în etalon, nu m-am uitat în oglindă la cât de drepte sunt picioarele, apropo de chestia asta, o doamnă a făcut un comentariu la o poză de a mea de la mare unde se vedeau monturile de la picioare.

Mie nu mi se pare că această chestiune este de ascuns. Niciodată nu am crezut că o calitate sau o lipsă a unor chestii legate de fizicul nostru pot duce la un defect într-un fel sau altul. Nici nu mă gândesc ce mi-ar fi plăcut să am în plus, sunt binecuvântată că sunt așa cum sunt. Când l-am născut pe Albert, evident că el avea ochi albastru, și am întrebat-o pe doctoră ”Spune-mi sincer, sunt ochi de lapte sau sunt albaștri, că altfel îi pun lentile”. Evident, glumeam. Ce vreau să spun este că frumusețea stă în atitudine, în ceea ce vorbești, ce gândești. Cum trăiești, cu cine trăiești și de cine te înconjori, cât de bine faci, cât de multe poți să faci în viață, de fapt”, a declarat aceasta în interviul cu Ilinca Vandici.

Cu ce nu este de acord celebrul designer

Întrebată dacă și-a făcut operații estetice până acum, creatoarea de modă a răspuns negativ: „Doar un masaj sculptural care te ajută la musculatura feței, la față nu ai cum să faci sport. În rest, nu, nu mi-am făcut nicio intervenție, dar nu am nimic împotriva lor, vizavi de prietenele mele. Nici nu am întrebat vreodată asta, e un subiect care, după părerea mea, este personal”.

Deși nu este împotriva intervențiilor estetice, Romanița Iovan nu poate înțelege de ce fetele tinere le preferă, pentru că nu au nevoie la vârsta de 20 de ani de astfel de operații.

„Dar despre tinerele fete aș avea ceva de spus, tinerele încearcă să schimbe ceva la ele parcă prea repede. Nici nu s-au obișnuit cu ce le-a dat Dumnezeu și deja vor să schimbe. Bine, multe suferă din punct de vedere psihic, mental, emoțional, și trebuie neapărat să faci o schimbare…atunci, nu știu..Dar poate e prea devreme, nu se cunosc încă, sunt foarte mici. La 20 de ani cum să îți faci intervenții estetice, ce faci când o să ai 50, 60?”, a punctat vedeta.

Cât de mult contează diferența de vârstă dintre parteneri?

Toată lumea știe că Romanița Iovan are o relație de lungă durată cu Iulian Gogan, mai tânăr cu 11 ani decât ea. Cu toate că s-au logodit, designerul și-a exprimat dorința de a nu se căsători cu iubitul ei. Chiar și așa, lucrurile merg foarte bine între cei doi, care sunt împreună de 15 ani. Ce spune vedeta despre diferența de vârstă dintr-un cuplu?

„Cred că pot fi efecte negative dacă diferența este mult prea mare, ceea ce cred că și contează. Mi se părea un lucru destul de freaky, de câte ori un bărbat are alături o femeie mult mai tânără, lucrurile par normale în viziunea celor din jur, indiferent de diferență. Dar în situație inversă în care femeia are alături de ea un bărbat cu o vârstă mai mică, lucrurile sunt mai complicate și n-am înțeles niciodată de ce. De ce se fac discrepanțe dacă subiectul e identic? Nu am suferit din partea comentariilor celor care nu mă cunosc, nu m-au afectat în niciun fel. Sunt persoana care nu s-a lăsat influențată de gura lumii. Noi, românii, avem această calitate de a discuta despre una, despre alta, despre unii, despre alții”, a menționat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
6.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *