Ego Life, ediția a 82-a. Dana Săvuică, Oana Roman și dr. Dana Miricioiu, despre frumusețe și complexe. Ce operație estetică și-ar face vedeta?

Iată secretele pentru un ten fără imperfecțiuni.
Ego Life, ediția a 82-a. Dana Săvuică, Oana Roman și dr. Dana Miricioiu, despre frumusețe și complexe. Ce operație estetică și-ar face vedeta?

Într-un episod recent al emisiunii Ego Life, Dana Săvuică le-a avut ca invitate pe Oana Roman și medicul Dana Miricioiu pentru a discuta despre subiectul frumuseții și, bineînțeles, al intervențiilor estetice. În cadrul acestei ediții, cele trei au abordat aspecte legate de dorința femeilor de a arăta bine, iar medicul a evidențiat erorile comune pe care avem tendința să le facem atunci când dorim să arătăm mult mai frumos.

Ce spune Oana Roman despre intervențiile estetice

Oana Roman este una dintre celebritățile care se bucură de o piele perfectă, fără imperfecțiuni. Adesea ea s-a confruntat cu întrebările legate de intervențiile estetice, iar răspunsul sau a fost mereu unul negativ.

Așa că, chiar dacă ea nu a apelat vreodată la serviciile unui medic estetician, urmează cu strictețe anumite rutine de frumusețe și are mici secrete care îi ajută tenul să nu se confrunte cu semnele îmbătrânirii.

„Eu la 47 de ani, aproape 48, nu mi-am făcut absolut nicio intervenție la față. Nici neinvazivă, nici invazivă. Adică de niciun fel.”, a mărturisit Oana Roman la Ego Life.

Ei bine, chiar dacă nu a beneficiat încă de serviciile unui medic estetician, Oana nu exclude ideea de a face acest lucru în viitor. Așa că aceasta a admis că întotdeauna a fost preocupată de bărbia dublă și ar lua în considerare o astfel de intervenție pentru a-și rezolva acest complex.

Citește și: Ego Life, ediția a 81-a. Dana Săvuică și invitații săi, Teo Trandafir și Mihai Hînda, despre începuturi și drumul spre succes. A renunțat vedeta la televiziune?

Ce secrete urmează vedeta pentru un ten fără imperfecțiuni

Oana Roman crede cu tărie că moștenirea genetică a contribuit la menținerea tenului ei impecabil, chiar și la vârsta de aproape 48 de ani. Ea a mărturisit cu sinceritate că mama ei, deși are vârstă de 83 de ani și se confruntă cu probleme de sănătate, a impresionat personalul de la spital cu aspectul pielii sale.

Ego Life, ediția a 82-a
Oana Roman

Fosta soție a lui Marius Elisei a subliniat că, deși a moștenit genele bune din familie, nu a apelat niciodată la operații de lifting facial, botox sau acid hialuronic, iar singurul secret pe care îl urmează cu sfințenie este aplicarea cremei de protecție solară.

Vezi și: Ego Life, ediția a 80-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Adda și psihoterapeutul Anca Maftei, despre carieră, perfecționalism și presiune. Cum ne gestionăm emoțiile

Când trebuie să apelezi la intervenția medicului estetician

O mulțime de femei folosesc adesea filtrele disponibile pe platformele de socializare, iar acest lucru devine o problemă cu consecințe semnificative asupra minții noastre.

Atunci când ne fotografiem și ne editam pozele pentru a îndepărta toate imperfecțiunile, câștigăm o încredere suplimentară, dar aceasta dispare când ne privim în oglindă și observăm realitatea.

Cu siguranță ați auzit frecvent medicii esteticieni care vorbesc despre pacientele lor care doresc să aibă buzele și pomeții Angelinei Jolie, însă esențial este să înțelegem când avem cu adevărat nevoie de intervenții. Tocmai de aceea, medicul Dana Miricioiu ne oferă un sfat crucial în acest sens.

Te poate interesa și: Ego Life, ediția a 79-a. Dana Săvuică și Daniel Buzdugan, despre secretul relației cu Mihai Morar și căsnicia sa. Sfat de aur pentru toți părinții

„Trebuie să fim sinceri cu noi. În momentul în care observăm, că sunt niște schimbări care ne dau un pic de gândit, atunci trebuie să facem ceva (…). Avem la îndemână o grămadă de intervenții minim invazive, non-invazive, până să ajungem la cele chirurgicale (…) Frumusețea nu înseamnă doar să umflăm fața și să modificăm trăsăturile.

Frumusețea înseamnă să păstrăm trăsăturile. Frumusețea înseamnă, momentul acela în care pielea noastră este sănătoasă pentru că aplicăm creme zilnic (…). Lucrurile nu se întâmplă doar la nivelul pielii, lucrurile se întâmplă și sub piele. Și atunci când planurile de sub piele încep să alunece și încep să se modifice, atunci intervine rolul meu”, a spus medicul estetician Dana Miricioiu la Ego Life.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *