Alex Bittman, colaborare inedită cu tatăl său, Dan Bittman. ”Avem programată sesiunea”. Ce le pregătesc cei doi fanilor VIDEO EXCLUSIV

"Eu am fost mereu fan Holograf"

Dan Bittman are toate motivele să fie extrem de mândru de cei trei băieți ai săi, căci toți sunt pasionați de muzică, iar doi dintre ei chiar au ales să facă carieră din asta. Chiar dacă abordează stiluri diferite, publicul așteaptă ziua în care Dan Bittman va cânta alături de fii lui. Se pare că inevitabilul e pe cale să se producă, căci Alex Bittman declară în exclusivitate pentru EGO.ro că va intra în studioul de înregistrări alături de tatăl lui.

Ce spune Alex Bittman, despre colaborarea cu tatăl său

În urmă cu câteva zile, Dan Bittman declara în exclusivitate pentru EGO.ro că îi place muzica pe care o produce fii săi, Alex și Patrick, și că a primit propunerea de a avea o colaborare. Între timp, lucrurile s-au aranjat, iar Alex Bittman are pregătită piesa pe care să o înregistreze alături de tatăl lui, următorul pas fiind acela ca Dan Bittman să vină în studioul tânărului artist.

„Mâine seară (nr. miercuri) avem programată sesiunea. Cred că în două-trei ore am terminat-o. Dacă vrei poți să vii și tu să înregistrăm și cu tine o parte”, ne-a povestit Alex Bittman, completând că toată viața a fost admirator înfocat al muzicii tatălui său, iar Holograf continuă să fie o sursă de inspirație pentru el, chiar dacă genurile muzicale abordate sunt destul de diferite. „Eu am fost mereu fan Holograf. Să știi că mi se pare că este o inspirație foarte tare. Sound rating-ul este foarte bun, instrumentația este foarte bună. Nu degeaba au evergreen-uri și nu degeaba sunt cine sunt”.

”Nu am făcut chestii pentru că trebuie sau pentru că ne-au obligat părinții”

Dacă la prima vedere poate părea previzibil faptul că atât Alex, cât și Patrick, fiul mijlociu, au ales să facă muzică, urmând firesc pașii tatălui său, lucrurile nu au stat chiar așa în familia Bittman. Niciunul dintre cei trei copii ai solistului trupei Holograf nu au fost împinși de la spate sau măcar îndrumați către muzică, ci au fost lăsați să-și aleagă liber drumul în viață.

”Îmi place foarte mult ceea ce face și Patrick, îmi pare bine că l-am învățat chiar eu și îmi pare bine că are muzica în sânge. Adică noi, nici eu, nici el, de fapt toată familia noastră, nu am făcut chestii pentru că trebuie sau pentru că ne-au obligat părinții, ci pur și simplu a venit de la sine. Chestia asta este foarte tare pentru că atunci când o ai intuitiv în tine, când ai darul ăsta de a crea, totul se întâmplă cu spor, creezi mult ușor, mult mai profund”, a povestit Alex Bittman pentru EGO.ro, completând că în viitorul apropiat publicul va auzi din ce în ce mai des numele lor, căci pregătesc atât melodii noi, cât și proiecte cu alți tineri care vor să-și facă un nume în industria muzicală din România.

”Pregătim albume, album Alex și Tugay, pregătim concerte, pregătim artiști pentru că deja ușor-ușor grupul nostru de ”influenceri” sau oamenii cu care umblăm, prietenii noștri, încep să se miște din ce în ce mai bine, să concretizeze proiectele lor, produse de noi. Iar pe lângă asta mai încercăm să ne trăim și viața cum se poate”.

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Cauza morții lui Costel Constantin. Ce l-a răpus pe marele actor, de fapt
Anunțul făcut de artista noastră, la nici un an de la căsătorie: "E foarte greu....
Wow, ce casă frumoasă are Marina Voica la Breaza! 'Curtea arată ca la Versailles!' FOTO
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă...
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam...
Se vede TOT! Imagini INCENDIARE cu Mădălina Ghenea au ajuns pe net: În lenjerie TRANSPARENTĂ
Mesaje de la mulți ani pentru iubit și iubită sensibile și emoționante
Mesaje pentru soțul meu: Cum să îți exprimi dragostea în cuvinte
Vești mari pentru aceste zodii în luna Iunie 2024! Scorpionii primesc vești excelente despre…
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din...
Iulia Vântur, reacție inedită după ce iubitul ei, Salman Khan, a fost fotografiat în India...
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *