Alex Dobrescu a dat-o uitării pe Cristina Cioran! S-a pozat sărutându-se cu o tânără misterioasă

Fotografia cu care Alex Dobrescu i-a uimit pe internauți
Alex Dobrescu a dat-o uitării pe Cristina Cioran! S-a pozat sărutându-se cu o tânără misterioasă

Alex Dobrescu a dat-o uitării pe Cristina Cioran! Dacă zilele trecute susținea că s-ar căsători cu ea oricând, iată că planurile s-au schimbat. Fostul iubitul al prezentatoarei TV s-a pozat în timp ce se săruta cu o tânără misterioasă.

Alex Dobrescu a dat-o uitării pe Cristina Cioran. Fotografia cu care a uimit pe toată lumea

Alexandru Dobrescu susținea sus și tare zilele trecute că el vrea să se căsătorească cu Cristina Cioran. Totul în timp ce prezentatoarea TV mărturisea că s-au despărțit. Duminică dimineață Alex Dobrescu le-a arătat tuturor schimbarea din viața lui. Se pare că tânărul de 38 de ani și-a refăcut rapid viața. Pe pagina de Instagram a publicat o imagine cu el și o tânără, în timp ce se sărută.

Alex Dobrescu a dat-o uitării pe Cristina Cioran
Fotografia postată de Alex Dobrescu duminică dimineață

Cristina Cioran l-a acuzat de șantaj și minciună: “Când un bărbat nu acceptă o despărțire”

Cristina Cioran a declarat că ea și Alex Dobrescu nu mai formează un cuplu, însă el nu ar accepta despărțirea. Mai mult decât atât l-a acuzat de șantaj și minciuni. Vedeta a scris la final că toate trec, însă mai are de așteptat.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări… Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin”, a scris Cristina Cioran.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu
Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu

Cristina Cioran ar fi fost dată afară din casa lui Alex Dobrescu

O sursă din apropierea Cristinei Cioran a dezvăluit pentru playtech.ro că vedeta ar fi fost dată afară din casa lui Alex Dobrescu. Ulterior vedeta s-a mutat într-un apartament din București, cu fetița sa, Ema. În prezent nu se gândește la împăcare ci vrea doar să își recupereze lucrurile rămase la fostul iubit acasă. Printre ele se numără și actele personale.

„Cristina trăiește în teroare. Ea nu vrea circ, nu vrea ca despărțirea lor să fie mediatizată și subiect de presă, tocmai pentru a-și proteja fetița. Vrea doar să-și recupereze toate actele și tot ce era al ei și a rămas în casa în care au locuit împreună”, a declarat sursa respectivă.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au format un cuplu timp de aproximativ trei ani. În luna iulie 2021 prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe fiica lor, Ema, născută prematur. Micuța a avut nevoie să rămână câteva săptămâni în spital și, din fericire, este foarte bine acum. Vedeta publică des fotografii cu cea mică în diferite ipostaze.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.