Alex Dobrescu, adevărul despre relația cu Cristina Cioran. Ce se întâmplă acum între ei: “Voi face toate demersurile necesare”

Tatăl fetiței Cristinei Cioran regretă ce s-a întâmplat

Alex Dobrescu a spus adevărul despre relația cu Cristina Cioran. Chiar dacă vedeta susține că s-au întâlnit întâmplător în club, tatăl fetiței sale mărturisește altceva. Mai mult decât atât, Alex are planuri mari!

Alex Dobrescu regretă ce a făcut: “I-am trimis mesaje de iertare”

Alex Dobrescu mărturisește că a supărat pe toată lumea cu comportamentul său. Cu toate acestea susține că mama fetiței lui, Cristina Cioran, l-a înțeles. I-a trimis în acest timp mesaje de iertare și a încercat să îi explice ce s-a întâmplat. Tânărul povestește că au început să se întâlnească și speră să se împace.

Cât despre relația cu părinții Cristinei, Alex recunoaște că nu este tocmai roz. Chiar și așa este pregătit să facă toate demersurile pentru a fi primit din nou în sânul familiei.

„Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea.

Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă”, a spus Alex Dobrescu la Xtra Night Show.

Vrea să se căsătorească cu Cristina Cioran: “Sper să reluăm relația și să ne căsătorim”

Alex Dobrescu își dorește să se împace cu Cristina Cioran și apoi să se căsătorească, Bărbatul este conștient de faptul că vedetei i-a fost greu să o crească singură pe Ema în această perioadă în care ei au stat despărțiți.

De asemenea, susține că pentru Cristina Cioran a făcut un gest pe care nu l-a făcut pentru nicio altă femeie: i-a cumpărat un inel cadou.

„Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o de când în când, ea a crescut-o mai mult singură. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel”, a mai spus Alex Dobrescu.

Vă reamintim că în ultima vreme cei doi au avut mai multe scandaluri și și-au adus unul altuia diferite acuzații. Recent însă au fost văzuți împreună în club și au ieșit ținându-se de mână. Cei doi au împreună o fiică de aproape un an și jumătate, pe nume Ema.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
3.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *