Cristina Cioran, prima reacție despre împăcarea cu tatăl fetiței ei, Alex Dobrescu. Au fost surprinși ținându-se de mână

Ce s-ar fi întâmplat între cei doi, în club
Cristina Cioran, prima reacție despre împăcarea cu tatăl fetiței ei, Alex Dobrescu. Au fost surprinși ținându-se de mână

Surpriza începutului de an! Dacă în luna decembrie își aruncau vorbe grele, iată că s-a produs o schimbare radicală. Cristina Cioran și iubitul, Alex Dobrescu, s-ar fi împăcat. Cei doi au fost surprinși împreună recent. La scurt timp Cristina Cioran a oferit și o primă reacție despre împăcarea cu tatăl fetiței ei.

Ce se întâmplă între Cristina Cioran și tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu

În ultima perioadă din anul 2022 Cristina Cioran și Alex Dobrescu au pus punct relației, iar ea mărturisea că el nu acceptă despărțirea. De asemenea, au fost surprinși în timp ce se certau pe stradă. Iată că o lună mai târziu lucrurile s-au schimbat radical. Cele mai recente imagini cu cei doi arată total opusul a ceea ce se întâmpla în luna decembrie.

 Cristina Cioran și iubitul, Alex Dobrescu, s-ar fi împăcat

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși într-un cunoscut club din Capitală. Au dansat împreună, iar el a luat-o în brațe. S-au și sărutat, iar la finalul petrecerii au ieșit ținându-se de mână, scrie cancan.ro. Au continuat seara la o petrecere, acolo unde s-au distrat până în zori.

Cristina Cioran, prima reacție despre împăcarea cu tatăl fetiței ei

În ciuda ipostazelor în care a fost surprinsă alături de tatăl fetiței sale, Cristina Cioran susține că nu este vorba de o împăcare. Cei doi s-ar fi întâlnit întâmplător în club și da, au plecat împreună de mână, dar spre un alt club. Nimic mai mult, susține vedeta.

”Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat”, a spus Cristina Cioran pentru spynews.ro.

Ce spunea Cristina Cioran despre relația cu Alex Dobrescu în urmă cu câteva săptămâni

Întrebată despre noi proiecte, Cristina Cioran a dezvăluit pentru ego.ro că urmează să mai fie văzută la TV, însă fără fiica sa. Ema nu va apărea în diferitele sale proiecte. Alex Dobrescu nu i-a dat acordul pentru acest lucru.

“Aici nu se pune problema. Este ce mi-am dorit (n.r. fetița). Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei, pe liniștea ei. Nu, nu cred (n.r. că ar juca alături de fiica ei sau că ar apărea într-un proiect cu ea). Copiii trebuie protejați de anumite chestii. Am fost invitată, am fost cu copilul, nu este nicio problemă. Ultima oară nu mi s-a dat acordul tatălui ca să merg cu micuța, așadar nici nu cred că se va mai da vreodată. Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei. Lucrurile se mai schimbă între timp. Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni”, spunea Cristina Cioran.

Motivul spus de Cristina Cioran despre despărțirea de Alex Dobrescu

Cristina Cioran mărturisea că ea și Alex au sărit niște etape, iar la un moment dat relația ar fi început să se deterioreze. Astfel ea a tot sperat că lucrurile se repară, însă a ajuns la concluzia că ceva odată stricat nu se mai poate repara.

„Noi am fost împreună 2 ani și 4 luni, am făcut un copil, deci am ars niște etape. Poate că, dacă nu le ardeam așa repede pe toate, lucrurile erau mai bune. Dacă în momentul în care ceva se deteriorează într-o relație, iar tu simți, ca femeie, nu spui atunci pas, o să fie din ce în ce mai greu. Eu am așteptat, am sperat ca să se repare ceva, dar ceva odată stricat nu se mai poate repara, din păcate”, spunea Cristina Cioran.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.