Alex Velea a vorbit despre momentul în care a lăcrimat, în public. Ce l-a emoționat atât de tare pe soțul Antoniei. „E un sentiment greu de descris” VIDEO EXCLUSIV

Alex Velea, un familist convins: ”Am plecat sărac de acasă și cred că marea mea bogăție sunt copiii, nevasta”

La prima impresie, Alex Velea poate părea genul de „băiat rău”, din cauza tatuajelor și a stilului său vestimentar, însă, de fapt, este un tip sensibil, deloc dur. Mai ales când vine vorba despre băieții lui și despre partenera de viață, Antonia. Alex Velea a mărturisit pentru EGO.ro că cel mai mult îl sensibilizează copiii și că nu poate să-și stăpânească lacrimile atunci când îi vede în anumite situații.

Alex Velea, despre fiul lui cel mic, care începe primul an de școală: ”Este bucuros”

Lui Alex Velea nu îi vine să creadă că au trecut anii și că băieții lui sunt deja mari. Anul acesta se pregătește de prima zi de școală a lui Akim, mezinul familiei, zi despre care știe că va fi una extrem de încărcată emoțional, atât pentru el, cât și pentru Antonia. Extrem de sincer, mai ales când vorbește despre familia lui, Alex nu s-a sfiit să recunoască că i-au dat lacrimile în prima zi de școală a lui Dominic și că este foarte convins că lucrurile se vor repeta și în cazul lui Akim.

Singurul avantaj al artistului este că outffit-urile lui sunt mereu accesorizate cu ochelari de soare, așa că ceilalți părinți nu îi vor vedea lacrimile din ochi.

„Începem școala, da. Este primul an ca școlar. A terminat grădinița. Este bucuros. Astăzi i-a luat bunicul lui tricourile, pentru că au niște tricouri specifice. Ei au fost la o grădiniță privată și acum continuă la școală tot la aceeași instituție. Suntem foarte fericiți cum decurg lucrurile acolo, ei sunt extrem de încântați. Au un anturaj extrem de minunat acolo, au niște prieteni pe care îi adoră, cu care s-au întâlnit și pe timpul vacanței, au jucat foarte mult Fortnite”, ne-a povestit Alex.

„Au exersat până au devenit buni”

Însă, de ceva vreme, el nu se mai bagă în jocul băieților, căci a ajuns în stadiul în care pierde de fiecare dată.

„Eu nu mai apuc să mă joc cu ei, dar mă trezesc în fiecare dimineață în zgomote și țipete. Se trezesc la 6-7.00 dimineața de focul jocului. Mă jucam și eu cu ei, la un moment dat, dar eu probabil că am mintea lor, câteodată uitam că mă joc cu copiii și îmi doream să câștig. La un moment dat nu mai trebuia să-i las să câștige că mă băteau ei, că au exersat până au devenit buni”.

„Cel mai mare succes nu egalează zâmbetul copiilor mei”

Cei doi băieți sunt înscriși la o școală privată din București, însă Alex și Antonia nu au urmărit asta în mod expres. Artistul ne-a mărturisit că i-a avut pe cei mici înscriși la o instituție privată care are cursuri de la grădiniță până la școala gimnazială și că au rămas acolo din dorința de a nu-i scoate din sistem și de a-i separa de prietenii lor.

 „A fost o coincidență a destinului, nu că ne doream noi neapărat să-i dăm la o școală privată. Așa s-a nimerit. Este aproape de casă, adică ne-au convenit toate datele. Acum așteptăm să mergem în prima zi de școală. Nu o să plâng, dar jur că prima dată când l-am văzut pe Dominic școlar și cu ghiozdan, m-a încercat emoția. Mi s-au umezit un pic ochii. Nu e că am plâns, dar m-am emoționat și e normal să fie așa. Și când au serbări și îi văd acolo mă emoționez. E un sentiment care e greu de descris. Toți cei care au copii știu că asta este marea noastră comoară, a părinților și cea mai mare realizare. Copiii sunt moștenirea genetică și asta contează cel mai mult, mai mult decât cariera, decât tot. Cel mai mare succes nu egalează zâmbetul copiilor mei. Eu sunt extrem de disperat după ei și ei la fel de disperați sunt după nevasta mea, pe care o pup și o iubesc”, a mai declarat Alex Velea pentru EGO.ro.

„Eu pregătisem o strofă și pe „Stinge lumina!”, dar nu am mai apucat”

Cu toate că viața de familie o să fie mereu pe primul plan, Alex Velea nu își neglijează cariera și „familia” pe care o are la casa lui de producție. Pe 1 septembrie, Alex a lansat o piesă nouă, alături de Ruby, piesă care vine după 10 ani de colaborare.

„Între timp eu i-am mai scris ei niște piese, niște balade. Nu am apucat să trag pe nicio piesă, nu știu de ce. Dar noi ne propuseserăm încă de la începutul carierei ei să facem și o piesă împreună, între timp am cimentat relația noastră. Puteam să facem o piesă oricând. Mai bine mai târziu decât niciodată. Așa a fost să fie. Eu pregătisem o strofă și pe „Stinge lumina!”, dar nu am mai apucat. Am făcut videoclipul atunci, ne-am grăbit cu proiectul și nu am mai apucat”, ne-a mai povestit Alex Velea.

Alex Velea a vorbit despre momentul în care a lăcrimat, în public
Alex Velea și Antonia, alături de copiii lor

Artistul este genul de om care se atașează imediat de persoanele de lângă el și, pe lângă faptul că încearcă să le ajute în carieră, leagă și strânse prietenii cu aceștia. Dovadă este și Silviu Mircescu, actorul din serialul ”Clanul”, care, pe lângă teatru și film, a încercat și o carieră în muzică.

„Silviu este un băiat extraordinar pe care îl iubesc extrem de mult. E unul dintre băieții care au știut să țină aproape și m-au susținut ori de câte ori am avut nevoie. Toată treaba asta este reciprocă. Și eu am fost alături de el. E foarte talentat. Am jucat într-un film împreună. O să apară în luna noiembrie. „Băieți deștepți”. Bravo, Tibi (n.r. producătorul filmului) că m-ai luat, să mă bagi în față puțin mai mult. Finul m-a propus, dar, bine, mă știau băieții că sunt capabil de multe. Am veleități de actor, fără să mă laud. Păi, dacă mă cheamă Velea.

Are piesa înregistrată de vreo 4-5 ani. A tras și Cream pe piesa lui. E ceva puternic. Nu am lansat-o încă pentru că noi demarăm foarte multe proiecte, dar atunci când ești de succes ți se întâmplă fel de fel de lucruri și te angrenezi în alte proiecte cărora le dai probabil mai multă atenție în perioada respectivă. Că și Silviu a făcut o grămadă de lucruri de care sunt mândru, pentru care îl felicit”, ne-a mai povestit Alex Velea.

„Nu am fost crescut cu bani mulți”

Așa cum singur se descrie, Alex Velea are și veleități de actor. De-a lungul timpului, a jucat în mai multe lungmetraje, însă ne-a declarat că în curând va apărea la cinema într-o producție extraordinară.

Alex Velea a vorbit despre momentul în care a lăcrimat, în public
Poză de familie

Alex mărturisește că îi place să vorbească despre proiectele lui, nu pentru că îi place să se laude cu ceea ce are sau ce face, ci pentru că este foarte mândru de realizările sale și ale echipei sale.

„Nu sunt prețios. În seara asta port Versace, dar arăt foarte bine și în Kenvelo. Crede-mă. Jur că nu sunt snob. Nu am fost crescut cu bani mulți. Am plecat sărac de acasă și cred că marea mea bogăție sunt copiii, nevasta. Nu pun preț pe lucrurile materiale, dar așa a fost să fie. Am obișnuit până la urmă lumea cu genul ăsta vestimentar și probabil peste ani o să spun că am fost un prost că am dat atâția bani pe haine. Dacă o să mă întrebe cineva dacă sunt bogat, o să răspund că nu, că sunt inconștient. Nu vând niciodată hainele pe care nu le mai port, eu le fac cadou”, a mai declarat amuzat Alex Velea pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Mai multe imagini în galeria foto de sus!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *