Alexandra Ungureanu, despre noul sezon “Bravo, ai stil!”: “Am văzut ținute WOW”. De ce nu s-au întâlnit niciodată câștigătoarele show-ului: “S-a dorit o reuniune” VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri inedite din culisele show-ului

Alexandra Ungureanu face parte dintre cele mai stilate femei din România, după ce a reușit să ducă acasă coroana “Bravo, ai stil!” în sezonul său. Vedeta și-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, părerea despre noul sezon din competiția destinată stilului, explicând că a apreciat anumite propuneri. De asemenea, ea ne-a explicat de ce nu s-a concretizat până acum o reuniune cu toate câștigătoarele “Bravo, ai stil!”.

Alexandra Ungureanu, despre noul sezon “Bravo, ai stil!”

Alexandra Ungureanu ne-a vorbit despre noul sezon “Bravo, ai stil!”, explicând că există unele concurente extrem de bune, iar anumite ținute pot să servească drept inspirație chiar și pentru unele câștigătoare din sezoanele trecute:

“Cred că mai intră lume. Nu știu dacă am voie să spun, acum sunt vedetă Kanal D, s-ar putea să influențez preferințele publicului într-un mod care nu este obiectiv. Eu apreciez originalitatea, curajul, prospețimea. Am văzut niște abordări foarte faine, chiar și fostele câștigătoare de la “Bravo, ai stil!” au ce să învețe de la unele concurente noi din sezonul 8. Am văzut lucruri frumoase. Se poate și mai bine, adică vârfurile pe care le-am văzut sper să motiveze și restul lumii să vină în forță cu mai mult curaj, care să fie bazat pe niște cunoștințe mai solide, de texturi, de proporții. Asta este frumusețea modei. Nu este nicio regulă, dar, totuși, există niște reguli ale bunului simț, pe lângă niște lucruri care sunt justificate, printre care asocierile de texturi, de culori. Cred că este vorba, evident, despre experiență, dar și despre ochi, bun simț și bun gust.”

“Poate încă nici nu a intrat câștigătoarea!”

Alexandra Ungureanu a lăudat propunerile din acest sezon, explicând că a observat ținute inedite. De asemenea, frumoasa vedetă nu vrea să tragă concluzii cu privire la cine ar putea să câștige coroana, mai ales pentru că sezonul se află în desfășurare și mai pot intra concurente noi:

“Mie nu îmi place să generalizez, am văzut ținute WOW, surprinzătoare și asocieri care nu au mai fost neapărat abordate așa în sezoanele trecute. Deși, îți dai seama, în 8 sezoane s-au văzut lucruri, doar că anumite chestii mi-au plăcut mult și consider că sunt lucruri de învățat. Nu spun că cineva este mai bun ca altcineva, sunt chestii diferite. Este ca și cu o piesă muzicală, îți place sau nu îți place. În principiu, nu vreau să trag niște concluzii, mai ales că sezonul este în desfășurare și până la final, cine știe? Poate încă nici nu a intrat câștigătoarea. Eu nu am intrat de la început, spre exemplu.”

Citește și Ce regret are Sensy cu privire la „Bravo, ai stil!”: „Parcursul meu era altul!”. Ce spune despre noile concurente din acest sezon VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre o reuniune a câștigătoarelor “Bravo, ai stil!”

Alexandra Ungureanu ne-a dezvăluit că toate câștigătoarele “Bravo, ai stil!” nu s-au întâlnit vreodată, deși s-a dorit o reuniune pentru filmarea promo-ului noului sezon. Totuși, nu toate vedetele au fost disponibile:

“S-a dorit o reuniune în momentul în care a fost filmat promo-ul pentru acest sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, dar a fost propusă o singură zi de filmare, pe care era să o ratez pentru că aveam ceva de făcut și am anulat. Nu au putut să fie prezente toate, doar o parte din fete. A lipsit Silvia. Denisa Potecaru nu a câștigat, dar eu pe ea o admir, mi se pare WOW, de pe altă lume, ireală. O poveste face Denisa în jurul ei, cu ținutele și cu locurile în care se pozează.”

Citește și Ce ați văzut la „Bravo, ai stil!” a fost doar o iluzie. Ce face, de fapt, Alexandra Ungureanu atunci când își alege hainele și bijuteriile EXCLUSIV VIDEO

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *