Ce regret are Sensy cu privire la „Bravo, ai stil!”: „Parcursul meu era altul!”. Ce spune despre noile concurente din acest sezon VIDEO EXCLUSIV

Ce regret are Sensy cu privire la „Bravo, ai stil!”: „Parcursul meu era altul!”. Ce spune despre noile concurente din acest sezon VIDEO EXCLUSIV

În trecut, Sensy participa la „Bravo, ai stil!”, emisiune urmărită de foarte mulți oameni. Totuși, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are un regret cu privire la participarea ei în competiția destinată stilului. De asemenea, influencerița a vorbit despre concurentele din noul sezon, punctând că ar fi de acord ca acestea să aibă stilist.

Sensy: „Nouă ne era foarte greu să ne permitem să plătim un stilist, să facem rost de haine, să vorbim cu designeri!”

Sensy este de părere că noile concurente de la „Bravo, ai stil!” pot să aibă stilist, căci emisiunea destinată modei este una destul de grea. Vedeta a explicat că, în sezonul său, „Bravo, ai stil! Celebrities”, vedetelor le era greu să facă rost de anumite haine, astfel că este și mai dificil în acest moment:

„Este un reality show, în primul rând. Este un reality show și o emisiune de entertainment, mai mult decât o emisiune de stil, din punctul meu de vedere. Asta se cere la televizor. Nu mi se pare greșit, sunt niște fete foarte tinere. Nouă ne era foarte greu să ne permitem să plătim un stilist, să facem rost de haine, să vorbim cu designeri. Am foarte multe contacte de la brand-uri, de la magazine. Îți dai seama cât de greu le este lor? Sunt foarte tinere, au 20-24 de ani, bugetul mă gândesc că este mult mai restrâns față de ce aveam noi. Nu mi se pare greșit că au stilist, este o oportunitate bună să învețe, să dezvolte tot felul de legături. Și la noi era același stilist care îmbrăca 5 fete, iar toate 5 erau foarte diferite, adică una nu primea steluțe, alta 3 cu felicitări, alta 2. Cumva, contează foarte mult și ele, ca și caracter și ca personaj, mai presus de stilist și de hainele pe care le poartă.

Ce regret are Sensy cu privire la „Bravo, ai stil!”

Am observat și eu că sunt niște haine pe care eu nu aș fi avut posibilitatea să le procur, neavând stilist pe toată perioada concursului. Mă gândesc: „De unde au fetele hainele acestea, că eu nu am putut să le iau!”. Sunt prea frumoase, prea gândite, prea stilizate, dar nu este problemă. Noi ne uităm la emisiune pentru a învăța, pentru a vedea combinații, pentru a vedea trend-uri. Deci, nu este greșit. Să nu mai criticăm, căci este OK.”

Citește și Persoana pe care Sensy a iubit-o enorm și al cărui nume îl va purta copilul ei: “Nu mai este printre noi de vreo 7 ani. Își dorea foarte tare să mă vadă măritată și cu copii” VIDEO EXCLUSIV

Crede că unele concurente au stilist

De asemenea, Sensy este de părere că unele concurente din acest sezon au stilist, căci anumite haine prezentate sunt foarte greu de obținut fără un mic ajutor. Totuși, influencerița nu este împotriva acestui lucru, chiar dacă formatul este unul diferit:

„Ele nu au voie, dar cred că dacă nu aveau voie veneau cu niște haine pe care le vedeam în fiecare zi pe stradă și nu cred că ar mai fi fost atât de captivant pentru nimeni. Nu știu ce să spun. Poate au toate, dar la unele zici că nu au. Diferă de la zi la zi. Eu mă uit pe Instagram, nu apuc să mă uit la televizor, dar diferă foarte mult hainele. Azi se îmbracă foarte bine, mâine se îmbracă ca un om obișnuit. Eu zic că este OK. Nu știu dacă este interzis și dacă le descalifică dacă află că au stilist, dar unele cred că au. Se vede după haine, hainele sunt foarte frumoase, sunt de la designeri de la care eu nu aș fi putut procura acele haine.”

Vezi și Sensy, dezvăluiri despre căsnicia ei. „Sunt un om destul de greu de suportat. Am toane”. Care este de fapt secretul relației lor VIDEO EXCLUSIV

Ce regret are

În plus, Sensy regretă că nu s-a bucurat de un stilist în sezonul său, mai ales pentru că formatul era altul și concurentele aveau voie să recurgă la un ajutor:

„Este foarte OK, este perfect. Mi se pare perfect normal. Dacă stau să dau timpul înapoi, îmi pare foarte rău că nu am avut stilist. Vorbesc foarte serios. M-am stresat, a fost o perioadă grea pentru mine din cauza asta. Așa, dacă aveam stilist, ziceam: „Asta da, asta nu! Asta mi se potrivește, asta nu!”. Era foarte tare, era simplu. Stăteam liniștită și cred că duceam mult mai bine toată competiția, cred că eram altfel, cu alt vibe și parcursul meu era altul. Noi, oricum, aveam voie, așa că ce conta?”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *