Alexandra Velniciuc are 42 de ani, dar pare cu zece ani mai tânără. Iată secretul ei! ”Folosesc ulei de măsline pe post de demachiant. Îmi aduc din Grecia și câte 25 de litri” EXCLUSIV

Actrița nu exagerează cu machiajul: ”În viața de zi cu zi nu mă boiesc”
Alexandra Velniciuc are 42 de ani, dar pare cu zece ani mai tânără. Iată secretul ei! ”Folosesc ulei de măsline pe post de demachiant. Îmi aduc din Grecia și câte 25 de litri” EXCLUSIV
Alexandra Velniciuc arată perfect la 42 de ani. Vestita actriță recunoaște că a moștenit frumusețea din familie, însă nu ascunde că deține și un mic secret care o ajută să-și păstreze prospețimea tenului. În timp ce alte vedete merg la cosmetică, apelează la tratamente revoluționare sau investesc în cele mai scumpe creme, Alexandra susține, în exclusivitate pentru Ego.ro, că arată cu zece ani mai tânără cu ajutorul uleiului de măsline. Pe care-l folosește atât ca demachiant, cât și în salate.

”La baie pun o sticlă de ulei de măsline pentru ten, iar la bucătărie, o alta, pentru salate”

Alexandra Velniciuc ne-a dezvăluit de unde își procură uleiul de măsline, căci este vorba despre unul special, nicidecum de pe rafturile magazinelor:
”Folosesc un ulei de măsline, am unul anume, mi-l aduc din Grecia. Gazdele din Grecia, la care stăm vara, sunt producători de ulei măsline, așa că de la ei îmi aduc în România, în fiecare an, și câte 25 de litri. La baie pun o sticlă de ulei de măsline pentru ten, iar la bucătărie, o alta, pentru salate”, ne-a declarat Alexandra Velniciuc, în exclusivitate pentru Ego.ro

Cum folosește uleiul de măsline ca demachiant

Actrița ne-a dezvăluit și cum folosește uleiul de măsline, ca produs cosmetic. Și chiar se declară total mulțumită de rezultat, având acum un ten de adolescentă:
”Eu ud niște cotonete cu apă caldă, peste care torn câteva picături de ulei de măsline. Acest demachiant nu funcționează pe ten gras și nici pe ten acneic, și poate fi folosit și în zona ochilor. Vara, de exemplu, după ce mă demachiez, mă spăl cu apă simplă, nu cu apă și săpun. Astfel, tenul rămâne hidratat atât cât trebuie și nu mă mai dau cu nimic, cu vreo cremă. Doar iarna mă dau în jurul ochilor cu o cremă contur de ochi, care e foarte hrănitoare”.

Alexandra a moștenit frumusețea de la mama, bunica și străbunicele ei: ”N-am avut pe nimeni în familie cu pielea creponată”

Dar, și mama, bunica și străbunicele ei au fost femei superbe și elegante, cu un ten impecabil:

”Mama face 69 de ani, a fost foarte frumoasă, are un ten perfect. Într-adevăr, timpul și-a mai spus cuvântul, dar, noi, în familie, nu am avut pe nimeni cu pielea creponată. Chiar și străbunicele, pe care le-am prins în viață, stăteau bine la capitolul piele și la carnație. Stătea bine carnea pe ele, ca să zic așa. Bunica din partea mamei a murit la 95 de ani, dar încă avea un ten frumos. Trebuie să recunosc că e vorba și de noroc de la Dumnezeu”, a mai adăugat ea, pentru Ego.ro

De ce nu exagerează ziua cu machiajul: ”Am încercat să-mi protejez fața”

Alexandra Velniciuc ne-a mai mărturisit că, în afara scenei, își lasă tenul să respire și că nu abuzează de fondul de ten care e făcut din chimicale. Și chiar nu înțelege de ce tinerele din ziua de azi se machiază atât de puternic dimineața, pentru serviciu, de parcă ar merge la o petrecere:
”Am încercat să-mi protejez fața, n-am fost în viața mea la cosmetică. Când n-am nevoie, nu mă machiez, mă dau doar cu ruj, de culoare naturală și, eventual, cu puțin rimel, nu mă dau cu fond de ten. În viața de zi cu zi nu mă boiesc. Sunt foarte multe tinere care-și sufocă tenul cu fondul de ten, ajung să se umple de bube. La unele fete, stratul este foarte gros. Machiajul de zi și de eveniment se confundă mult. Fetele tinere și frumoase își pun kilograme de gene pe ochi, își fac sprâncene tatuate de nu te poți uita la ele, și așa se duc la ora 8.00, la muncă. Care mai e diferența dintre machiajul de seară și cel de zi?  Eu mă machiez doar la teatru”.

Și Cornelia Patrichi folosește uleiul de măsline, pentru a avea pielea frumoasă: ”Cel mai bun este cel de Sicilia”

Cornelia Patrichi (72 de ani) s-a mutat în Italia, după decesul soțului, celebrul coregraf Cornel Patrichi. Ea locuiește acolo alături de fiul Alexandru, de noră și de cele două nepoate. Fosta mare coregrafă cu picioare lungi, de reclamă, ne-a mărturisit că, și în cazul ei, secretul frumuseții constă tot în uleiul de măsline, pe care însă, în comparație cu Alexandra, îl folosește doar în mâncare:

”Folosesc doar ulei de măsline, cel mai bun este cel din Sicilia, îl pun în salate, iar pentru ten mai folosesc o cremă pe bază de vitamine, preparată într-un laborator de o farmacistă care mi-a fost elevă la școala de dans pe care am avut-o în Italia”, ne-a declarat Cornelia Patrichi, în exclusivitate pentru Ego.ro

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.