Alexandru Arșinel, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor. Fiul său, Bogdan, este alături de el

Alexandru Arșinel a ajuns la spital și în urmă cu o lună
Alexandru Arșinel, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor. Fiul său, Bogdan, este alături de el

Alexandru Arșinel a ajuns din nou de urgență la spital, după doar câteva zile de când fusese externat și dus acasă. Celebrul actor se află pe mâinile medicilor, iar alături de el este fiul lui, Bogdan Arșinel.

Alexandru Arșinel, dus din nou de urgență la spital

Alexandru Arșinel a ajuns la unitatea de primiri urgențe a unui spital din Capitală, însoțit de fiul lui, Bogdan Arșinel, potrivit spynews.ro. Fiul actorului a fost surprins stând pe un scaun și așteptând. Momentan nu se știe nicio informație cu privire la starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Rămâne de văzut dacă familia va vorbi public despre situația actuală a celebrului actor.

 În urmă cu o lună Alexandru Arșinel ajungea tot la spital

Pe data de 18 august Alexandru Arșinel a fost luat de la azilul de bătrâni unde era internat și dus de urgență la Terapie Intensivă, pe secția de urologie la Institutul clinic Fundeni din București.

Atunci, familia a decis să îi ia lucrurile de la azilul unde era internat, iar ulterior el a ajuns acasă. Surse din apropierea familiei ne-au declarat atunci, în exclusivitate pentru Ego.ro:

”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”.

Cristian, fiul lui Alexandru Arșinel, nu a vrut să dea detalii despre starea de sănătate a tatălui

Cristian nu a vrut să detalieze ce se petrece. Acesta a spus doar că Alexandru Arșinel este bine și nu vor să comenteze alte detalii.

,,Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace!”, a declarat Cristian Arșinel, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Alexandru Arșinel nu a mai urcat pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București încă de la începutul anului. Atunci starea sa de sănătate s-a deteriorat. Ultima fotografie făcută publică a fost realizată în casa lui din București, în luna iunie 2022, când a primit Ordinul „Crucea Bucovinei”. A fost vizitat, cu acel prilej, de o delegație specială trimisă la București de către arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, Calinic.

4.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.