Alexandru Ciucu a răbufnit după imaginile cu noua lui “iubită”. Fostul soț al Alinei Sorescu a vrut ca toți să afle de la el: “Asistăm la o regie”

Creatorul de modă spune că cineva vrea să îi păteze imaginea

Scris de: Daoud Andra

19 Apr. 2024

Alexandru Ciucu pune capăt speculațiilor care au apărut în ultima vreme, cu privire la viața sa privată. Creatorul de modă a reacționat dur, după ce presa a scris că femeia în compania căreia a fost văzut recent i-ar fi fost amantă în timpul mariajului cu Alina Sorescu și că ar avea un copil cu el.

Alexandru Ciucu, reacție dură cu privire la presupusa amantă

A trecut mai bine de un an de când Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit. Cei doi încă mai au de clarificat lucruri în instanță și împart custodia celor două fiice. Recent, designerul a apărut în compania unei femei, iar zvonurile care au început să circule l-au făcut să reacționeze dur.

S-a speculat că femeia i-ar fi fost amantă în timpul mariajului cu artista și chiar că ar avea un copil împreună. Sătul de informațiile false care se vehiculează, Alexandru Ciucu a declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că totul este o regie menită să îi strice imaginea publică. ”De cea mai joasă speță”, a precizat creatorul de modă, pentru sursa menționată.

”Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă în preajma termenului de divorț pe care îl avem săptămâna viitoare. Observ de altfel că aceste ‘știri’ devin repetitive, fiind lansate cu predilecție înainte de un moment important în proces”, a declarat Alexandru Ciucu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vezi și: Alexandru Ciucu iubește din nou după divorțul de Alina Sorescu? Cine ar fi noua lui iubită, cum arată tânăra. Imaginile i-au dat de gol

Alexandru Ciucu iubeste din nou dupa divortul de Alina Sorescu 2
Alexandru Ciucu, deranjat de zvonurile cu privire la viața sa

”Discreditarea imaginii mele”

Creatorul de modă este de părere că momentele alese pentru a lansa astfel de zvonuri despre el nu sunt întâmplătoare, ci coincid cu termenele pe care le are în procesul de divorț.

”Episodul trecut, cel din 2021, a fost programat într-un moment prielnic ca motiv să poată fi depus divorțul. Asistăm la o regie care a început cu cel puțin un an înainte de separare, încercându-se sistematic discreditarea imaginii mele publice. Așa că trebuie să ne mai așteptăm, din păcate, la astfel de ‘noutăți’ și denigrări și în perioada următoare”, a mai precizat creatorul de modă.

Vezi și: Decizia luată de Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu: „Imaginea este oricum afectată”. Ce a spus despre modul în care au perceput oamenii despărțirea lor VIDEO EXCLUSIV

Femeia pe care Ciucu a așteptat-o recent la aeroport, după care a dus-o la el acasă se numește Oana Vlădescu. Presa tabloidă a scris că cei doi se cunosc de multă vreme și că au mai fost surprinși împreună în urmă cu mai bine de 10 ani, pe vremea când designerul era căsătorit cu Alina Sorescu. De asemenea, s-a zvonit că el ar fi tatăl copilului pe care îl are Oana Vlădescu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *