Decizia luată de Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu: „Imaginea este oricum afectată”. Ce a spus despre modul în care au perceput oamenii despărțirea lor VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre ce s-a scris despre el

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au anunțat că se despart după ce au format un cuplu timp de 12 ani. Procesul divorțului este unul anevoios, mai ales pentru că aceștia au împreună două fetițe, Raisa și Carolina. Ținând cont că despărțirea a fost mediatizată, mulți oameni au privit situația vedetelor. În exclusivitate pentru Ego.ro, creatorul de modă a punctat că imaginea lui a fost afectată, ținând cont că au existat persoane care au judecat aceste momente.

Alexandru Ciucu, despre divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a dezvăluit că oamenii care au trecut prin situații similare cu a sa au putut să îi fie alături, însă au existat și persoane care au judecat tot ce se întâmplă. De asemenea, el a mărturisit că situația care are legătură cu divorțul poate să fie traumatizantă, astfel că îi sfătuiește pe toți să se informeze și să învețe din greșelile altora pentru a nu trece prin așa ceva:

“Într-un fel sau altul, imaginea este oricum afectată! Unii oameni care au trecut prin lucruri similare le înțeleg mai bine și au tendința să îți fie alături! Oamenii care nu au trecut prin lucruri de genul acesta, au tendința, în general, să judece! Când zic să judece, nu o zic în sensul neapărat pozitiv!

În urma acestor judecăți sau idei pe care le au despre oamenii care divorțează, pot fi mai neplăcuți! Eu îmi doresc ca persoanele care nu au trecut prin genul acesta de experiență traumatizantă să nu treacă! Să se informeze mai mult, să își afle informația din greșelile și întâmplările celorlalți, ca să nu treacă și ei prin asta!

Nu este un moment plăcut, mai ales când există oameni care te judecă și nu știu adevărul, doar își imaginează niște lucruri pe care le aud întâmplător prin presă.”

Citește și Alexandru Ciucu rupe tăcerea despre fiicele sale. Ce nu a știut nimeni până acum: “Au o pasiune în acest domeniu” VIDEO EXCLUSIV

Citește articolele scrise despre el

De asemenea, Alexandru Ciucu a punctat că prietenii îi trimit articole scrise despre el sau le găsește pe acestea pe Facebook sau Instagram. Creatorul de modă păstrează un echilibru atunci când vine vorba despre informațiile căutate, dezvăluind că nu poate să spună că nu îl interesează ce se spune sau se scrie la adresa lui.

“Sunt o persoană echilibrată, nu exagerez nici într-un sens, nici în celălalt. Câteodată când mai apare ceva îmi trimit prieteni: “Uite ce a apărut!”. Alteori, îmi apar pe feed pe Instagram sau Facebook. Nu fac căutări excesive dar nici nu sunt genul care să zică: “Nu mă interesează ce se spune sau ce se scrie!”.

Încerc să preiau varianta Casei Regale Britanice. Ei au o deviză legată de presă: “No explain, no complain!”. Nu știm dacă este cea mai bună, dar este testată într-o oarecare măsură, să spunem!”

Citește și Și-a revenit Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu? Cum au reacționat românii la drama ei: „Îmi dădeau lacrimile” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *