Și-a revenit Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu? Cum au reacționat românii la drama ei: „Îmi dădeau lacrimile” VIDEO EXCLUSIV

Și-a revenit sau nu Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu? Iată ce a declarat artista în emisiunea Danei Săvuică!

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Însă, chiar dacă se bucură de o carieră impresionantă, solista nu a avut același noroc și pe plan amoros. Artista a fost căsătorită cu Alexandru Ciucu timp de 12 de ani de zile, iar despărțirea a venit ca un șoc pentru cântăreață, dar și pentru fanii ei. În emisiunea EGO Life by Dana Săvuică, vedeta a vorbit deschis despre acest subiect extrem de delicat.

Alina Sorescu a suferit cumplit după divorțul de Alexandru Ciucu

În cadrul emisiunii EGO Life cu Dana Săvuică, Alina Sorescu a mărturisit că a trecut cu greu peste divorțul de Alexandru Ciucu, bărbat care i-a fost soț timp de 12 ani de zile.

Totodată, vedeta a spus că fiicele și muzica sunt principalele motive pentru care și-a revenit după separare. Artista își dorește ca micuțele să aibă parte de lucruri bune, așa că muncește mult pentru ele. Întrebată ce sfat le-ar da femeilor aflate în situaţie de a divorța de partener, solista a răspuns:

”Nu sunt îndreptățită să dau un sfat, dar ceea ce știu este că le am pe fetițe ca motor. Ele sunt cele care mă mână să fiu puternică și să muncesc, ca să le pot oferi un trai minunat.

Muzica este iarăși un lucru important pentru mine. Profesia mea mă împlinește foarte mult. Prioritățile mele sunt fetele și profesia mea: ceea ce fac eu cu picii și muzica pe care am redescoperit-o cumva, fiindcă au fost câțiva ani în care nu i-am mai dat atâta timp.”

Citește și Ego Life, ediția a 87-a. Dana Săvuică și Alina Sorescu, despre carieră, succes și viața de familie: „Nu regret absolut nimic”!

Alina Sorescu, mesaje după divorțul de Alexandru Ciucu

Fanii Alinei Sorescu nu au rămas indiferenți la drama preferatei lor și au reacţionat cum nu se putea mai bine. În cadrul emisiunii prezentate de Dana Săvuică, vedeta a mărturisit că a primit numeroase mesaje de susținere și că a simțit din plin căldura și dragostea celor care o admiră.

”Mulți oameni au rezonat cu situația mea, poate multe femei trec prin ceea ce am trecut eu. Am simțit foarte multă susținere din partea oamenilor care mă urmăresc de când eram copil și care acum mi-au arătat susținerea prin mesajele pe care le-am primit.

Au fost enorm de multe. Nu-ți exagerez, dar cred că am primit zeci de mii de mesaje. Totodată, am primit și foarte multe comentarii la tot ce postam, mesaje private, lucruri care mă emoționau. Îmi amintesc că citeam mesajele de încurajare și efectiv îmi dădeau lacrimile.”, a spus artista, în emisiunea EGO Life.

Află totul despre subiectele abordate și despre Alina Sorescu în ediția de miercuri, 6 decembrie, a emisiunii Ego Life. Show-ul se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Citește și Mărturisirea dureroasă făcută de Alina Sorescu. Ce s-a aflat acum despre căsnicia ei cu Alexandru Ciucu: “Încerc să fiu puternică”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *