Ego Life, ediția a 87-a. Dana Săvuică și Alina Sorescu, despre carieră, succes și viața de familie: „Nu regret absolut nimic”

Nu rata cea mai nouă ediție Ego Life miercuri seară, de la ora 20:00!
Ego Life, ediția a 87-a. Dana Săvuică și Alina Sorescu, despre carieră, succes și viața de familie: „Nu regret absolut nimic”

Dana Săvuică are miercuri, pe data de 6 decembrie, un invitat special în emisiunea Ego Life, ediția cu numărul 87. Este vorba despre solista Alina Sorescu, care a făcut dezvăluiri incendiare despre cariera sa muzicală. Totodată, celebra interpretă a scos la iveală și detalii neștiute până acum despre viața personală. Alina Sorescu și-a deschis sufletul într-un interviu excepțional pentru EGO.ro!

Cum s-a lansat Alina Sorescu în muzică

În ediția a 87-a a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică o va avea invitată pe Alina Sorescu, una dintre cele mai iubite soliste din industria muzicală de la noi. Cu o carieră de aproape 30 de ani, interpreta își cucerește publicul de fiecare dată când urcă pe scenă. Mai mult de atât, Alina Sorescu se ocupă în permanență de educația unor grupe de prichindei în cadrul atelierului său „Picii lui Soreasca”.

Alina Sorescu s-a lansat în muzică la vârsta patru ani, sub atenta îndrumare a tatălui său. La început a fost membră a grupului Minisong, care la acea vreme era condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. În 1994, ea a urcat pe scenă în cadrul unui concurs de muzică pentru copii, iar la 11 ani deja avea lansat primul album „Voi fi o stea”.

„Mi-am început cariera la patru ani, când eram de vârsta picilor mei. Așa am început să cânt, în grupul Minisong al lui Ioan Luchian Mihalea. Mulți îl comemorează. Eu mereu mă gândesc la el, la cel care mi-a descoperit talentul. Cred că e mândru de mine. Eram cea mai mică membră a grupului. El îmi spunea Soreasca. Eu locuiam în Drumul Taberei, iar părinții mergeau uneori pe lângă școala 197, unde Mihalea ținea repetețiile. Avea grupul Song și MiniSong. Era un artist total, nu se va mai naște altul ca el.

Lumea venea la spectacole pentru el. Pentru că deja mergeam la MiniSong, am și urmat aceeași școală, acolo făceam germană intensiv, era o școală cotată la vremea respectivă în Drumul Taberei. Nu degeaba Mihalea făcea repetițiile acolo. Tata voia să aibă băiat, să-l facă fotbalist la Steaua. Mama voia să aibă fată”, a povestit Alina Sorescu la EGO Life.

alina sorescu la ego life
Alina Sorescu este invitata Danei Săvuică la EGO Life

Părinții i-au călăuzit drumul spre succes

Tot în cadrul emisiunii Danei Săvuică, cântăreața a recunoscut că părinții săi au îndemnat-o să se înscrie în grupul Minisong al lui Ioan Luchian Mihalea. Și-n prezent, părintele său e cel mai mare sprijin pentru artistă.

„Tata îmi este cel mai mare ajutor. Am activitatea mea de artist. Tata a fost cu mine de mică. Mama și tata m-au dus la Minisong, iar Mihalea le-a zis că am talent. Ai mei m-au susținut mereu. În 1993, când am aflat de moartea lui Mihalea, avusesem un spectacol la teatrul Țăndărică. În ziua aia, el nu voia să mai plece de acolo. Parcă simțea că nu voia să mai plece. A fost un șoc. Am apucat să fac și un turneu în străinătate cu Mihalea. Am fost în Franța. Eu și Dana Rogoz eram cele mai mici din trupă”, a mai detaliat solista, în emisiunea realizată de Dana Săvuică.

Citește și: Care a fost primul job al lui Eugene Buică. Muncește de la 11 ani: „Până la 3-4 dimineața” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a vorbit și despre viața sa după divorțul de creatorul de modă, Alexandru Ciucu. Ea a mărturisit că despărțirea de tatăl fiicelor sale a făcut-o să renască. Cei doi și-au spus adio după un mariaj care a ținut 12 ani. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fiice, pe Elena Carolina și Ana Raisa.

„Acum mă simt artist, mă simt asumată. Nu regret nimic. Simt că am renăscut. Dacă mă simt bine cu mine, înseamnă că asta se vede în tot ce fac. Pentru mine a fost o situație delicată. Am învățat să mă prețuiesc, să mă bucur de scenă. Când cânt, cânt altfel”, a mai completat interpreta.

Află totul despre subiectele abordate și despre Alina Sorescu în ediția de miercuri, 6 decembrie, a emisiunii Ego Life. Show-ul se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Citește și: Regizorul Eugene Buică l-a cunoscut pe Matthew Perry: „Trăia tot timpul în competiție”. Ce spune despre regratatul actor VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *