Regizorul Eugene Buică l-a cunoscut pe Matthew Perry: „Trăia tot timpul în competiție”. Ce spune despre regratatul actor VIDEO EXCLUSIV

Iată cum îl descrie regizorul Eugene Buică pe Matthew Perry!
Regizorul Eugene Buică l-a cunoscut pe Matthew Perry: „Trăia tot timpul în competiție”. Ce spune despre regratatul actor VIDEO EXCLUSIV

În urmă cu aproape trei decenii, regizorul Eugene Buică s-a confruntat cu dependența de droguri și alcool, la fel ca și regretatul actor Matthew Perry, cel care a interpretat rolul lui Chandler Bing în îndrăgitul serial ”Friends”. De altfel, cei doi s-au și cunoscut într-un centru de recuperare. Iată cum l-a descris invitatul de astăzi al Danei Săvuică pe starul care a încetat din viață la 28 octombrie.

Regizorul Eugene Buică, despre relația pe care a avut-o cu regretatul actor Matthew Perry

Regizorul Eugene Buică l-a cunoscut pe regretatul actor Matthew Perry în urmă cu mulți ani de zile, atunci când acesta încerca să scape de dependenţa de droguri și alcool.

Amintim că starul din Friends a fost internat de mai multe ori în centre de reabilitare. În urmă cu șapte ani de zile, el declara la BBC Radio 2 că nu își poate aminti trei ani din timpul filmărilor pentru celebrul serial care i-a adus succesul, asta din cauza alcoolului și a drogurilor.

Într-un interviu acordat Danei Săvuică, Eugene Buică a recunoscut că s-a confruntat cu aceeași problemă pe care a avut-o Matthew Perry. Totodată, el l-a descris în câteva cuvinte pe cel care a părăsit această lume la sfârșitul lunii trecute.

„L-am cunoscut pe Matthew Perry. Nu l-am cunoscut foarte bine, dar trăia tot timpul în competiție cu el însuși. Își dorea să fie iubit, să fie plăcut. În plus, am fost în aceleași programe de recuperare.

Un om normal nu devine actor. Un om normal vrea să devină doctor, vrea să devină contabil, să se ducă într-o corporație cu o geantă și să stea la birou.”, a mărturisit Eugene Buică în cadrul emisiunii EGO Life.

Citește și Ego Life, ediția a 86-a. Dana Săvuică și regizorul Eugene Buică, despre filme, succesul în carieră și întoarcerea în România!

”Sunt mulți oameni în showbiz care sunt nefericiți”

În continuare, cunoscutul regizor român a vorbit despre dependența cu care s-a luptat ani de zile și cu care încă se luptă foarte multe celebrități din showbizul internațional.

”Sunt mulți oameni în showbiz care sunt nefericiți. În cazul lui Matthew Perry și mulți ca el, este o boală. Dependența este o boală, nu este ceva care alegem și nu este ceva care putem să controlăm.

În România, ideea asta a început să prindă puțină amploare, dar nu este o idee nouă. Matthew Perry nu a ales să facă chestia asta. El nu putea să se oprească. El voia foarte mult să nu facă chestiile astea, dar nu putea să se oprească. Este o boală care te controlează ea pe tine. E o discuție mult mai lungă.”, a spus Eugene Buică.

Despre dependența de alcool și droguri, dar și despre alte subiecte interesante, invitatul Danei Săvuică vorbește miercuri, la Ego Life. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

Citește și Care a fost adevăratul motiv al morții lui Matthew Perry. Ce scot la iveală rezultatele testelor preliminare!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *