Alexandru Ciucu continuă războiul cu Alina Sorescu. Decizia radicală luată de creatorul de modă pentru a obține custodia fetițelor

Alexandru Ciucu face tot posibilul pentru a obține custodia fiicelor sale
Alexandru Ciucu continuă războiul cu Alina Sorescu. Decizia radicală luată de creatorul de modă pentru a obține custodia fetițelor

Alexandru Ciucu continuă războiul cu Alina Sorescu. Creatorul de modă a luat o decizie radicală după ce instanța i-a respins ordonanța președințială. Ciucu demonstrează astfel că este capabil de a face orice pentru a obține custodia celor două fetițe ale lor.

Alexandru Ciucu continuă războiul cu Alina Sorescu. Designerul a luat o decizie radicală

La începutul acestui an, Alina Sorescu a intentat divorț, după 12 ani de relație cu Alexandru Ciucu. Procesul este însă unul lung și anevoios. În primă fază, designerul a vrut ca printr-o ordonanță președințială să obțină custodia celor două fiice ale lor. Creatorul de modă a solicitat ca domiciliul minorelor  să fie în vila lui din Pipera.

Instanța a respins însă demersul lui Ciucu, iar fetele au rămas cu mama lor.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a anunțat Alina Sorescu în mediul online.

Alexandru Ciucu nu vrea să se lase însă. Nemulțumit de decizia instanței, designerul a făcut recurs, motivând că în locuința sa fetele ar avea la dispoziție mai mult spațiu decât dacă ar locui cu mama lor. Termenul pentru recurs nu a fost încă stabilit.

Până acum, cei doi protagoniști ai răsunătorului divorț au evitat să facă declarații oficiale și nu se știe până în acest moment care ar fi adevăratul motiv al despărțirii. Conform unor surse din anturajul cuplului, se pare că ambii preferă să păstreze tăcerea ca nu cumva declarațiile lor publice să fie folosite împotriva lor în proces.

Cert este că artista a depus actele în timp ce soțul ei se afla la Paris, acolo unde urmează cursurile de masterat.

Unul dintre motive ar fi fost acela că Ciucu ar fi stat mai mult plecat și nu s-ar fi implicat suficient în creșterea fetițelor, de care s-au ocupat artista și familia acesteia. O altă cauză a despărțirii ar fi că designerul ar fi avut o relație extraconjugală.

Alexandru Ciucu continuă războiul cu Alina Sorescu

Ce șanse are Ciucu să obțină custodia copiilor

Lăsând la o parte motivul divorțului, cert este că șansele pe care Alexandru Ciucu le-ar avea pentru a obține custodia fetelor sunt aproape minime, spun avocații. Astfel de cazuri sunt foarte rare și presupun un comportament deviant din partea mamei.

„El trebuie să facă dovada faptului că poate îngriji copilele mai bine decât mama și că este în interesul superior al minorelor să aibă domiciliul la tată, un lucru destul de complicat.

Au mai fost și cazuri din acestea, dar rare și vizează situații excepționale, cum ar fi condițiile locative proaste ale mamei, anturaj dubios, mama cu activități neprincipiale.”, a explicat Ioan Todan, avocatul care a apărat-o pe Antonia în procesul de divorț cu fostul soț, pentru playtech.ro

„De regulă, copiii rămân la mamă. În cel mai rău caz, două săptămâni la mamă, două la tată. Oricât ar vrea tatăl să spună că știe cum să le îngrijească, nu are cum să o facă precum mama lor.”, a adăugat avocatul.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în 2008 și au stat împreună 12 ani. Au două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa. În ciuda diferenței lor de vârstă, de 11 ani, relația lor a durat și păreau unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizz-ul autohton.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *