Alexandru Ciucu este la al doilea divorţ. Cine este femeia cu care a mai fost căsătorit: “Un teribilism al vârstei”

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit înainte de căsnicia cu Alina Sorescu: “Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment"
Alexandru Ciucu este la al doilea divorţ. Cine este femeia cu care a mai fost căsătorit: “Un teribilism al vârstei”

Alexandru Ciucu nu trece prin primul divorț. Puțini sunt cei care știu faptul că el a mai fost căsătorit înainte de a o întâlni pe Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, divorțează de Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani. Cei doi pun capăt unei căsnicii de 12 ani. Pentru Alexandru Ciucu este al doilea divorț, el mai fiind căsătorit în trecut cu o tânără pe nume Ana Cristina. În anul 2004 al spus DA în fața ofițerului Stării Civilă, la doar o lună după ce o cunoscuse.

Alexandru Ciucu: “Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment”

A fost o căsnicie despre care Alexandru Ciucu a decis să vorbească în anul 2011, când era deja căsătorit cu Alina Sorescu.   

“Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună, când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, spunea Alexandru Ciucu pentru Revista Tango.

Cea mai mare teamă a lui Alexandru Ciucu în relația cu Alina Sorescu

Alexandru Ciucu susține că cea mai mare teamă a lui cu privire la relația cu Alina Sorescu era diferența de vârstă dintre ei, implicit experiența. Ulterior a văzut că dorința de a fi împreună și educația pe care o aveau i-au ajutat să treacă cu bine peste etapele de construire a relației lor.

“Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, a mai declarant designerul.

Cum o vedea Alexandru Ciucu pe Alina Sorescu în 2011: “Alina este femeia 100%”

La un an după ce s-au căsătorit, Alexandru Ciucu spunea despre Alina Sorescu că este iubitoare, caldă, sensibilă, sexy, dar și capricioasă, panicoasă sau cicălitoare.

“Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, îngrijorată, dar și capricioasă, panicoasă, ocupată, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga ca nu reușește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, spunea el.

Alexandru Ciucu, primul bărbat din viața Alinei Sorescu

Dacă Alexandru Ciucu a mai avut o căsnicie înainte de cea cu Alina Sorescu, artista susține că el a fost primul bărbat din viața ei. S-au cunoscut când ea avea 24 de ani.

“Eu nu pot să fac o comparaţie, pentru că relaţia mea cu Alexandru e prima în adevăratul sens al cuvântului”, spunea Alina Sorescu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în 2008, după ce Cătălin Botezatu le-a făcut cunoștință. S-au căsătorit în anul 2010 și au împreună două fetițe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *