Averea uriaşă pe care au de împărţit Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. Vila lor valorează jumătate de milion de euro

Ce avere au de împărțit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu! Vila lor valorează jumătate de milion de euro
Averea uriaşă pe care au de împărţit Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. Vila lor valorează jumătate de milion de euro

După aproximativ 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să se despartă. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat divorțul, la judecătoria Buftea se află un proces pe rol cu privire la programul de vizitare al copiilor. Pe lângă acest aspect, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu împart și averea.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, avere uriașă de împărțit

Cei doi soți au reușit să construiască o avere considerabilă în cursul celor 12 ani de căsnicie. Potrivit viva.ro, doar vila în care locuiesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar fi evaluată la jumătate de milion de euro.

“Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani şi jumătate de chin. Soţul meu a fost şef de şantier. Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creştem fetiţele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim şi cu bunicii. Ne-am mutat şi tot mai avem lucruri de făcut, şi prin casă, şi prin curte. Avem o curte în care eu visez să punem leagăn, lucruri pentru copii”, spunea Alina Sorescu imediat ce s-au mutat în casa de jumătate de million de euro, aflată în zona Pipera din București.

Fiecare a reușit în ceea ce și-a propus în plan profesional. Alina Sorescu nu a dus lipsă de proiecte în televiziune sau contracte de imagine și, în același timp, conduce și o școală de muzică. Alexandru Ciucu a înființat în anul 2006 un atelier de creație vestimentară care în anul 2010 a devenit Furnizorul Oficial al Casei Regale. Așadar, ăn procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se va face și împărțirea averii.

Ce înseamnă ordonanța președințială solicitată de Alexandru Ciucu în proces

Potrivit procesului deschis la judecătoria Buftea de către Alexandru Ciucu, acesta vrea ca Alina Sorescu să respecte aspectele legate de custodie și programul de vizitare. Cei doi au împreună două fete.

Momentan, niciunul dintre cei doi soți nu au vrut să facă declarații despre divorț, deși s-a speculat că sunt în pragul despărțirii încă de aproape un an. Potrivit documentului de la tribunal, Alexandru Ciucu are calitatea de reclamant, iar Alina Sorescu de pârât.

“Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, spunea atunci Alina Sorescu în urmă cu câteva luni, atunci când a fost întrebată dacă ea și Alexandru Ciucu divorțează.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
5.3 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *