Alexandru Ciucu, lovitură dură pentru Alina Sorescu. Ce a cerut în faţa instanţei creatorul de modă

Ce a cerut Alexandru Ciucu în fața instanței de judecată! Alina Sorescu este cea care a depus actele de divorț
Alexandru Ciucu, lovitură dură pentru Alina Sorescu. Ce a cerut în faţa instanţei creatorul de modă

Marți, pe 3 mai, a avut loc primul termen în procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, cu privire la ordonanța președințială solicitată de către designer în instanță. Acesta s-a prezentat la judecătoria Buftea.

Ce solicită Alexandru Ciucu în instanța de judecată?

Potrivit click.ro, Alexandru Ciucu își dorește ca cele două fetițe pe care le are împreună cu Alina Sorescu să locuiască în casa din Pipera, acolo unde au stat cu toții până acum câteva luni. Designerul ar susține faptul că apartamentul cu patru camere unde ele stau acum este mai mic decât locuința sa.

Alina Sorescu este cea care a depus actele de divorț

În urmă cu aproape trei luni, Alina Sorescu a fost cea care a depus actele de divorț, susține Cristi Brancu. Ulterior, Alexandru Ciucu a solicitat ordonanța președințială.

“Dacă s-a ajuns la tribunal și la judecătorie este limpede că nu s-au înțeles la notar”, a spus Cristi Brancu.

Totodată, Cristi Brancu a dezvăluit câteva detalii despre cine se ocupă ca fetițele lui Alexandru Ciucu și ale Alinei Sorescu să ajungă la școală. Cele două învață în aceeași instituție cu băiatul prezentatorului TV.

“Cumva drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat! Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu. Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș!”, a spus Cristi Brancu în emisiunea pe care o prezintă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, căsnicie de 12 ani

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010. Au împreună două fetițe, Raisa și Carolina. După despărțire, cei doi se luptă în instanță pentru obținerea custodiei acestora.

Momentan, nu a avut loc nicio înfățișare în procesul de divorț, ci doar în cel cu privire la ordonanța președințială. „O ordonanță președințială nu se poate pune decât dacă există un divorț iar divorțul a fost intentat de Alina Sorescu”, a mai spus Cristi Brancu.

Înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit. Mărturisea în urmă cu aproape zece ani că a fost un impuls de moment și un teribilism al vârstei, dat fiind faptul că s-au căsătorit după numai o lună de când s-au cunoscut. “Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, povestea Alexandru Ciucu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Cihodaru Catalina

    Păi așa cum îi scriam domnului Ciucu azi pe Facebook Messenger .Cred că i sa urcat democrația la cap .Doi cum sa iei niste copii mici mai ales fetițe fiind de lîngă mama lor ? Copii la această vârstă nu au nevoie nici de vila nici de piscina nici de mașini de fițe .Au nevoie de dragoste .Nu de metri pătrați de vila .Iar la virsta asta sa le ia cu forța de lîngă mama lor le va provoca o trauma in timp .Cît de egoist sa fie să facă așa ceva ? Deci el și-a înșelat soția și tot el e cel supărat .Ce se aștepta soția sa îl ierte ? Pe bune ? Îi spuneam domnului Ciucu că eu nu cred că vina o poarta virsta de 40 de ani cînd inebunesc toți bărbații și merg la domnișoare mai tinere tocmai ca ei sa arate că ei încă sunt bărbați virili .E un bărbat egoist plin de el care cred că sa însurat doar ca să facă copii și după să își lase soția fara copii .Eu zic că omul are o problema cu capul și o problema de atitudine .Rușine să îi fie daca are rușine .Este un bărbat lipsit de scrupule nesimțirea i se citește pe chip .Nu are nici o apăsare să smulgă copii de lîngă mama lor .Ce om să poți fi ? Auzi la el pentru că el are vila copii ar trebuii să stea la el .What ? Unde scrie asta ?Cum să îți decazi fosta sotie din drepturile de mama ? Adică tu înșeli și tot tu ești supărat .Sper ca domnii judecători să judece limpede situația și cazul .

    Cu Stima Și Respect

    Cihodaru Catalina – Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *