Alexia Eram a arătat la ”America Express” că iubește mâncarea, dar nimeni nu își imaginează cât mănâncă zilnic: ”Mă cântăream nonstop” VIDEO EXCLUSIV

”Aș vrea să mai slăbesc așa un kilogram”

Alexia Eram a șocat pe toată lumea în competiția ”America Express” nu doar prin dorința ei de a ajunge cât mai departe în clasament, dar și prin modul în care executa toate probele. Chiar și atunci când era nevoită să mănânce tot felul de preparate oribile. Alexia Eram a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că îi place mâncarea și că nu concepe ideea de înfometare nici măcar de dragul unei siluete perfecte.

Ce nu știai despre Alexia Eram

Alexia Eram este genul de persoană care nu are nevoie să se înfometeze pentru a arăta impecabil. Ba chiar se încadrează în categoria acelor femei care au un meniu alimentar foarte bogat și, cu toate acestea, reușesc să aibă silueta perfectă.

Pe fiica Andreei Esca am întâlnit-o la lansarea celei mai noi colecții semnate de un cunoscut site multibrand, în timp ce purta o rochie mulată care îi punea perfect în evidență formele.

”Nu m-am îmbrăcat de mult așa în full leather. De fapt, cred că o singură dată m-am mai îmbrăcat cu rochia asta, dar mi-am achiziționat acest palton nou și sunt foarte entuziasmată. Am și o geantă nouă și am zis să facem așa un outffit”, ne-a declarat Alexia Eram.

Citește și: Cum vrea să facă Alexia Eram și mai mulți bani. A recunoscut totul fără ocolișuri: “Erau cu mine în America Express” VIDEO EXCLUSIV

Culmea este că Alexia Eram nu doar că nu face rabat de la vreo poftă culinară pentru a rămâne în parametri doriți, dar mănâncă mai mult decât își poate imagina oricine nu o cunoaște. Ce-i drept, mănâncă așa cum recomandă specialiștii, echilibrat și la intervale ideale.

”Nu mănânc doar o dată pe zi. Mănânc chiar de trei ori pe zi și două gustări. Am perioade când mănânc mai mult, perioade când mănânc mai puțin. În general mănânc destul de echilibrat. În weekend, spre exemplu, mănânc cam ce vreau. Acum nu pot să zic că am slăbit sau ceva, pur și simplu m-am menținut. Aș vrea, poate, să mai slăbesc așa un kilogram. Dar fac foarte mult sport. De fapt, asta este chestia, că îmi permit să mănânc așa mai mult cam două zile pe săptămână, pentru că încerc să merg în fiecare zi la sport”, a explicat tănăra.

Fiica Andreei Esca pune accent pe sport

Finalista de la ”America Express” nu pune accent pe kilograme, ci pe modul în care arată silueta ei per ansamblu. Nu mai este de mult obsedată de cântar, ci acum etalonul ei este ca hainele pe care le achiziționează să vină turnate pe ea.

”Am avut perioade când mă cântăream nonstop, dar am încetat să fac asta, pentru că cred că este mai important să îți placă cum arăți în oglindă. Poți să ai același număr de kilograme, dar corpul tău să arate altfel, așa că încerc să mă cântăresc o dată pe săptămână”, ne-a explicat tânăra.

De altfel, nu are nici un ideal, ci este de părere că zilnic poate schimba ceva la silueta ei, atât timp cât o face într-un mod sănătos și armonios.

”Nu am un ideal, ci cred că întotdeauna poți să fii o versiune și mai bună de-a ta. Întotdeauna. Am avut o perioadă, bine eram și copil, deci nu știu dacă se pune sau nu pentru că aveam și corpul de copil, dar am avut o perioadă când am fost foarte slabă, dar de câțiva ani mă mențin cam pe la aceleași kilograme. Sunt super ok cu felul în care arăt. Pur și simplu cred că tot timpul există loc de mai bine”, a mai completat Alexia Eram.

Citește și: Alexia Eram dă cărțile pe față despre relația cu fratele ei, Aris. Cum se înțeleg după America Express: “Nu vorbeam atât de des” VIDEO EXCLUSIV

Pentru zona în care și-a dorit să activeze, social media, este esențială imaginea, însă Alexia Eram a învățat că nu asta este cel mai important lucru în viață. Cu toate acestea, este conștientă de faptul că, dacă alege o meserie care să o expună în fața camerelor de filmat, trebuie să se prezinte cu o imagine impecabilă.

”Mă văd și în zona asta, doar că nu s-a ivit oportunitatea sau nu am avut un proiect la care să fiu invitată sau să merg la un casting, dar mi-a plăcut experiența de la ”Violeta”, așa că de ce nu. De dublat eu nu am dublat la Disney, doar am avut această emsiune în care comentam serialul”, a completat Alexia Eram pentru EGO.ro despre o eventuală carieră de actriță.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *