Alexia Eram dă cărțile pe față despre relația cu fratele ei, Aris. Cum se înțeleg după America Express: “Nu vorbeam atât de des” VIDEO EXCLUSIV

Cum se înțeleg după emisiunea de la Antena 1?

Alexia Eram a acceptat provocarea de a participa la America Express alături de fratele ei, Aris. Cei doi formează una dintre cele mai iubite echipe din acest sezon, iar telespectatorii adoră să îi privească în timpul probelor grele. Tânăra ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum a schimbat experiența legătura pe care o are cu ruda sa. În același timp, ea ne-a spus ce duo i s-a părut puternic în emisiunea de la Antena 1.

Alexia Eram, despre America Express

Copiii Andreei Esca au fost înzestrați cu mult umor, lucru care se poate vedea la America Express. De asemenea, cei doi se bucură de legătură frumoasă, iar experiența din emisiune i-a unit și i-a făcut să se cunoască mult mai bine. Alexia Eram a punctat că de când s-a terminat show-ul se vede mult mai des cu fratele său, Aris:

“După această experiență ne-am unit mult mai mult ca înainte. Da, suntem frați, și înainte ne iubeam, ne ajutam când trebuia și așa mai departe, dar nu vorbeam atât de des, nu ne vedeam atât de des! De când ne-am întors din America Express ne-am unit mult mai mult. Chiar ne-a făcut bine! Ne-a făcut să ne cunoaștem mai mult decât ne cunoșteam înainte”, ne-a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro fiica Andreei Esca.

În ce limbă vorbesc acasă Alexia și Aris Eram

Telespectatorii au observat că Alexia și Aris Eram vorbesc atât în română, cât și în franceză. Tânăra ne-a explicat că așa vorbesc și acasă, cu părinții lor:

“Vorbim amestecat, depinde. Ca și în America Express, depinde ce cuvinte ne vin pe moment! Așa vorbim și cu ai noștri, atât cu tata, cât și cu mama. Când ne vine un cuvânt în franceză, vorbim în franceză, când ne vine un cuvânt în română, vorbim în română.”

Citește și: Cum vrea să facă Alexia Eram și mai mulți bani. A recunoscut totul fără ocolișuri: “Erau cu mine în America Express” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

În același timp, fiica Andreei Esca a punctat că certurile dintre ea și Aris nu durau mult, căci legătura dintre ei este puternică. Alexia Eram ne-a vorbit și despre celelalte echipe, dezvăluind că Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au format un duo puternic în acest sezon de la America Express:

“Nu, eu nu mă enervam pe el neapărat. Eu mă enervam pe situații sau mă ofticam pe anumite lucruri, mi se părea că nu le-am făcut destul de bine. Oricum, la noi erau certuri de frați, ne certam acum și ne împăcam în 5 minute! Acestea sunt certuri normale de frați!

Nu cred că mi-a fost frică de nicio echipă, lucrurile în America Express se schimbă foarte mult. Într-o săptămână poți să fii cel mai bun, într-o săptămână poți să fii cel mai slab! Este vorba și despre noroc! Pot să spun că Giulia și Vlad au fost una dintre cele mai puternice echipe, părerea mea!”

Citește și: Cum a fost revederea dintre Andreea Esca, Alexia și Aris Eram, abia întorși de la America Express. Ce spune vedeta Pro TV despre relația cu copiii săi? VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
3.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *