Cum a fost revederea dintre Andreea Esca, Alexia și Aris Eram, abia întorși de la America Express. Ce spune vedeta Pro TV despre relația cu copiii săi: “Nu îi sun doar ca să verific ce fac” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Esca, despre revederea cu Alexia și Aris Eram

Andreea Esca și Alexandre Eram formează un cuplu de foarte mulți ani, iar împreună se bucură de un băiat și o fată, Alexia și Aris Eram. Tinerii au făcut echipă pentru America Express, întorcându-se de curând de la filmări. Prezentatoarea Pro TV ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum a fost revederea cu aceștia, dezvăluind și anumite valori pe care le are în viața de mamă.

Andreea Esca, despre Alexia și Aris Eram

Evenimentul de lansare a noului număr al revistei Alist a venit și cu un dress code pe măsură, iar invitații au purtat pe haine mesajul pe care vor să îl transmită unei lumi întregi. Andreea Esca ne-a mărturisit ce și-ar tatua dacă ar vrea un anumit simbol:

“Cred că o inimă sau ceva scris, cu un fond al unei mașini de scris. Îmi place simbolul și cred că toate lucrurile din inimă reușesc.”

Ce spune despre copiii ei

Andreea Esca se bucură de doi copii, Alexia și Aris Eram, care au acceptat provocarea de a participa la America Express. Vedeta ne-a mărturisit că atunci când vine vorba despre viața de mamă, nu are vreo regulă cu privire la cât de des își sună copiii, căci nu consideră că este necesar să îi verifice:

“Îi iubesc, pur și simplu, asta fac cu ei tot timpul, îi iubesc. A fost emoționantă, sigur că da. (n.r. revederea cu Alexia și Aris) A fost și cu multe povești. Sunt multe reguli pe care le respectăm, dar nu știu să dau un exemplu acum. Nu avem niciun fel de regulă. (n.r. cu privire la cât de des se sună)

Cred că oamenii nu trebuie să aibă acest tip de reguli, cred că fiecare trebuie să simtă când vrea să sune. Nu m-ar deranja dacă nu m-ar suna nu știu câtă vreme dacă nu ar simți nevoia să mă sune.

Nici eu nu îi sun doar ca să verific ce fac, sun când simt că trebuie să sun. Le cunosc prietenii, știu unde sunt, dar nu înseamnă că toată ziua îi oblig să mă sune sau că avem un ritual și că la ora 5 ne sunăm. Vorbim foarte mult, oricum, poate că de asta nici nu mă gândesc să existe vreo regulă.”

Fiica ei mai împrumută haine

Andreea Esca ne-a mărturisit că fiica ei, Alexia Eram, mai împrumută haine de la ea. Totuși, acum nu mai sunt chiar așa de multe, căci acestea nu locuiesc împreună. Vedeta Pro TV ne-a explicat că urmărește alegerile vestimentare ale tinerei și dacă își dorește ceva, o roagă să îi ia și ei:

“Da, mai există. Mai mult ea de la mine, eu nu port mărimea ei. Ea poate să poarte mai larg. Nu sunt foarte multe, erau când era adolescentă, dar acum nu.

Atunci stătea cu mine, acum nu stăm împreună, deci nu prea avem cum să ne împrumutăm hainele. Îi spun și acum. (n.r. când vrea o haină de la Alexia Eram).

Spre exemplu, are niște costume de sport și îi spun: “Uite, îmi place pentru pilates! Să îmi iei și mie!”. Sau ea vede la mine ceva și mă întreabă: “De unde ai luat acest ceas? Este simpatic!”. Se întâmplă asta.”

Citește și Imagine de colecție cu Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram. Cum arătau cei doi, acum 23 de ani, la începutul relației. Puțini o știu pe vedeta Pro TV așa!

Cum a fost revederea cu Alexia și Aris Eram

Alexia și Aris Eram s-au întors din aventura America Express, astfel că revederea cu părinții a fost una emoționantă. Totuși, după ce au povestit cu Andreea Esca și Alexandre Eram, cei doi s-au întors la prieteni, iar prezentatoarea de televiziune consideră că este important să stea cu amicii la vârsta lor:

“Când au venit îți spun sincer că mi s-a părut foarte important să stea cu prietenii lor. Mi se pare că este o vârstă la care cel mai mult îți dorești să te revezi cu prietenii, nu neapărat cu părinții.

Ne-am strâns tare în brațe, am povestit mult și apoi fiecare s-a dus la gașca lui. Poate le-am făcut tartă de praz, nu mai știu. M-am gândit la asta, dar nu îmi aduc aminte dacă le-am făcut. Până la urmă, cred că cel mai important este să strângi în brațe pe cineva.”

Citește și Cum arătau Andreea Esca, Inna și Antonia, în prima zi de școală. „Eram aşa de mică încât îmi puneam caiete pe scaun, sub mine, ca să ajung la masa de scris”. Imagini de colecție!

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *