Imagine de colecție cu Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram. Cum arătau cei doi, acum 23 de ani, la începutul relației. Puțini o știu pe vedeta Pro TV așa

Puțini români își mai aduc aminte cum arătau Andreea Esca și Alexandre Eram, partenerul său de viață, în urmă cu peste două decenii. Cei doi erau la începutul relației lor amoroase. Oana Roman a făcut publică o fotografie în care apare cuplul, la Snagov, unde a fost organizată ziua ei de naștere. Foto

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și Alexandre Eram

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV şi mi-a zis: „Stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru”. Da, îi zic”, a dezvăluit Andreea Esca în urmă cu mai mult timp.

Așa l-a cunoscut prezentatoarea știrilor de la Pro TV pe Alexandre Eram, la vremea respectivă director al fabricii amintite. Cetățeanul francez nu a făcut stagiul militar în Franța, așa că a optta să se mute într-o țară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină și să ajute la dezvoltarea ei.

Alexandre Eram provind dintr-o familie cu alte rădăcini, nicidecum românești. Mama lui este franțuzoiacă, iar tatăl arhitect armean, dar care trăiește în Paris. Deși i-a atras profund atenția Andreei Esca, aceasta din urmă avea să afle că bărbatul era deja implicat într-o relație romantică.

Au trecut câteva luni de la momentul cu pricina. Andreea Esca avea să-l reîntâlnească pe Alexandre Eram la o petrecere, la Vox Maris, unde era însoțită de prietenul ei care o adusese la Soti. Bărbatul francez avea o datorie la tânăra jurnalistă, o promisiune neîndeplinită că va apărea în jurnalul de știri.

Trucul simplu la care apeleaza Andreea Esca pentru a slabi. Regula de la care nu se abate deloc

Cum arătau Andreea Esca și Alexandre Eram

Nici când Andreea Esca l-a invitat a doua oară la buletinul de știri, Alexandre Eram nu și-a făcut apariția. I-a trimis însă un fax haios cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. A doua zi, a așteptat-o cu flori la locul de muncă.

Așa au ajuns Andreea Esca și Alexandre Eram să se cunoască mai bine. Au plecat împreună la restaurant, iar din acea zi nimic nu i-a mai despărțit. Prezentatoarea de la Pro TV și omul de afaceri francez au pus împreună bazele unei relații care rezistă și astăzi.

Puțini români și-i mai amintesc pe cei doi la începuturile relației amoroase. În urmă cu 23 de ani, au participat la ziua de naștere a Oanei Roman, fiica lui Petre Roman, ea fiind cea care a dezvăluit fotografia cu celebrul cuplu ce poate fi vizualizată în galeria foto a acestui articol.

Andreea Esca și Alexandre Eram au fost prezenți la ziua de naștere a Oanei Roman, la Snagov. Prezentatoarea Pro TV avea același zâmbet strălucit. Părul l-a purtat prins, optând pentru o ținută casual, formată dintr-un tricou de culoare neagră și o fustă crem.

Partenerul său a respectat același stil, adăugând o notă puțin elegantă ținutei. Alexandre Eram a fost îmbrăcat într-o pereche de pantaloni cargo și un tricou în stil polo, accesorizate cu ochelari de soare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Ibacka vrea să joace din nou într-un film alături de soțul ei, Cabral
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *