Alexia Țalavutis, dezvăluiri inedite despre căsnicia ei: „Mă lasă pe mine să fur toată atenția” EXCLUSIV

Concurenta de ”Te cunosc de undeva” ne povestește, în premieră, despre soțul ei
Alexia Țalavutis, dezvăluiri inedite despre căsnicia ei: „Mă lasă pe mine să fur toată atenția” EXCLUSIV

Alexia Țalavutis a acceptat provocarea de a apărea într-o emisiune iubită de numeroși români, „Te cunosc de undeva!”, difuzată la Antena 1. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre noul ei proiect. De asemenea, actrița ne-a dezvăluit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu soțul său.

Este căsătorită cu regizorul Alex Fotea

Alexia Țalavutis se bucură enorm de faptul că pune accent pe creativitate în show-ul „Te cunosc de undeva!”. Pe lângă frumoasa carieră de actriță, vedeta se bucură și de un mariaj superb. Aceasta ne-a vorbit și despre căsnicia cu regizorul Alex Fotea, dezvăluindu-ne secretul relației lor.

Ego.ro: Ce așteptări ai de la noul proiect, „Te cunosc de undeva”? Ce personaj românesc ți se pare cel mai greu de interpretat?

Alexia Țalavutis: Îmi place mult formatul emisiunii și mă bucur enorm că îl am ca partener pe Dima Trofim. Ne cunoaștem atât de bine încât ne înțelegem din priviri, iar ăsta e un mare avantaj pentru noi. Transforming show-ul ”Te cunosc de undeva!” ne-a readus în prim-plan elementul creativ, de care aveam atâta nevoie în această perioadă. Chiar dacă antrenamentele ne ocupă aproape toată ziua, îmi place mult să lucrez până obţin maximum de la un personaj.

Mi-am propus încă de la început să mă simt bine, să mă distrez, pentru că echipa e una absolut minunată, se lucrează cu atenţie la cele mai mici detalii, iar proiectul este unul tare frumos şi, zic eu, unic în zona de divertisment la noi pe piaţă. Se nasc nişte discuţii la canapea… abia aștept să le descopere şi telespectatorii. În România avem mulți artiști cu un stil propriu definitoriu. Pentru mine, de exemplu, Killa Fonic ar fi un contre-emploi total, aș avea mult de lucru să reușesc să mă apropii de el – dar oare chiar e cazul să îi dăm idei Ruletei? (râde)

Ai o legătură frumoasă cu partenerul din acest proiect, Dima Trofim. Totuși, fenomenul Lala Band vă urmărește pe amândoi. Ce simți față de acest lucru?

Alexia Țalavutis: Faptul ca fenomenul Lala Band ne urmărește este o confirmare a faptului că realmente a fost un fenomen. Adolescenții care ne-au urmărit atunci sunt astăzi adulți și sunt în continuare aproape de noi, iar asta nu poate decât să mă bucure enorm și să le mulțumesc că au rămas fanii noștri chiar și după 11 ani.

Consideri că oamenii ar trebui, de fapt, să se axeze pe noile tale proiecte?

Alexia Țalavutis: Cei care mă urmăresc sunt alături de mine în prezent.

Alexia Țalavutis, despre Lala Band: „Sunt foarte bine unde sunt datorită trecutului”

Îți este dor de Lala Band? Ți-ai dori să te reîntorci în momentele în care trupa era unită sau preferi această variantă, de carieră solo?

Alexia Țalavutis: Am trăit momente unice alături de colegii mei din trupă, ani petrecuți pe platourile de filmare, turnee prin țară și avem multe amintiri frumoase de care îmi voi aduce aminte cu drag. În prezent sunt foarte bine unde sunt datorită trecutului.

Relația cu soțul tău este un alt aspect important din viața ta. Care este secretul vostru? Cum treceți peste episoadele mai grele și peste neînțelegeri?

Alexia Țalavutis: Echilibrul, acesta este răspunsul. Cred că doi oameni trebuie să simtă atunci când este cazul să se retragă sau când să se impună.

Alexia Țalavutis: „Viața trebuie trăită cum simți și când simți”

Ai spus că ai simțit presiune din partea oamenilor din jur atunci când vine vorba de relația ta. Ne poți da un exemplu?

Alexia Țalavutis: De cel puțin 4 ani lumea mă întreabă când fac un copil. Faptul că am auzit întrebarea aceasta de mii de ori nu înseamnă că reprezintă o presiune. Viața trebuie trăită cum simți și când simți.

De asemenea, ai menționat, la un moment dat, că ești pregătită să ai un copil. Consideri că te-ai axat, de-a lungul timpului, mai mult pe carieră și mai puțin pe viața de familie? Menționez acest lucru pentru că ai povestit de faptul că te visai mămică de tânără.

Alexia Țalavutis: Diferența de vârstă dintre mine și mama mea este mică și mi-a plăcut întotdeuna dinamica acestei relații. Faptul că am 31 de ani nu înseamnă că sunt bătrână. (râde)

Ce mai vrei să faci din punct de vedere al carierei până să ai un copil? Simți că îți dorești să ajungi la o altă etapă?

Alexia Țalavutis: Toate la timpul lor. Nu am un target, se întâmplă când se întâmplă.

Dragostea străbate și platourile de filmare. Cu toate acestea, cum este să lucrezi cu partenerul de viață?

Alexia Țalavutis: Suntem doi profesioniști, iubim ceea ce facem și ne vom respecta întotdeauna profesiile. Nu confundăm niciodată casa cu platoul de filmare.

Ce spune despre soțul ei: „Mă lasă pe mine să fur toată atenția”

Atunci când vine vorba despre viața personală, ai preferat mereu discreția.

Alexia Țalavutis: Soțul meu nu este o persoană publică, este alegerea lui și eu o respect. Într-o casă e de ajuns un singur cont public de Instagram. (râde) Mă lasă pe mine să fur toată atenția…

Totuși, cum treci peste un episod neplăcut atunci când atenția este pusă asupra ta?

Alexia Țalavutis: Schimb perspectiva din care privesc lucrurile și caut un nou playlist.

Care a fost cel mai greu moment din viața ta?

Alexia Țalavutis: Nu am ajuns încă acolo încât să fie ceva ce nu pot duce.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *