Alimentele de care Cătălin Botezatu nu se mai atinge. Regimul strict pe care îl urmează designerul

Scris de: Dana Cazacu

03 Nov. 2022

Alimentele de care Cătălin Botezatu nu se mai atinge. Regimul strict pe care îl urmează designerul

Este cunoscut faptul că, în trecut, Cătălin Botezatu a avut probleme grave de sănătate. Ei bine, viața de după operație a designerului s-a schimbat radical. Așa se face că, în ultimii ani, Cătălin Botezatu a adoptat un mod de viață mai sănătos. Ce regim strict urmează creatorul de modă și care sunt alimentele pe care nu le mai consumă sub nicio formă, puteți afla în continuare.

Ce regim alimentar urmează Cătălin Botezatu. Alimentele de care nu se mai atinge

În ultimii ani, Cătălin Botezatu a fost nevoit să treacă prin unele intervenții chirurgicale destul de dificile. Asta după ce medicii i-au depistat o tumoră canceroasă. Din fericire, designerul se simte acum bine, însă duce un stil de viață foarte sănătos.

Ba chiar mai mult de atât, el nu se mai atinge de o serie de alimente pe care înainte le consuma în mod regulat. În plus, pentru a se menține sănătos, Cătălin Botezatu urmează un regim foarte strict.

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general… mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Alimentele de care Cătălin Botezatu nu se mai atinge
Alimentele de care Cătălin Botezatu nu se mai atinge. Designerul urmează un regim foarte strict

Cătălin Botezatu: „Mă odihnesc atât cât pot”

Datorită regimului alimentar și a stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat, designerul se simte bine acum. Cătălin Botezatu susține că are grijă de sănătatea lui, chiar dacă muncește mult. Se pare că odihna este foarte importantă și îl ajută pe Cătălin să își poată continua activitatea profesională.

„Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (…) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc.”, a mărturisit creatorul de modă la Antena Stars.

După cum am menționat și în rândurile anterioare, în urmă cu câțiva ani medicii i-au descoperit o tumoră canceroasă. De atunci, Cătălin Botezatu a fost suspus la nu mai puțin de cinci intervenții chirurgicale. În vara anului curent, designerul a mai avut câteva probleme, însă în prezent este în afara oricărui pericole.

6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.