Alimentele la care a renunțat Monica Anghel, după ce a slăbit 43 de kg. A reușit să ajungă la greutatea dorită, iar acum nu se mai atinge de ele

Decizie uimitoare a artistei, după ce a slăbit 43 de kilograme. S-a înscris la cursuri de instructor de fitness. Ce planuri are.
Alimentele la care a renunțat Monica Anghel, după ce a slăbit 43 de kg. A reușit să ajungă la greutatea dorită, iar acum nu se mai atinge de ele

Cu voință, determinare, un plan alimentar bine pus la punct și sport Monica Anghel a reușit să slăbească nu mai puțin de 43 de kilograme. A decis să își schimbe stilul de viață în urmă cu șase ani, iar acum cântărește 58 de kilograme. Deși nu are o dietă strictă, așa cum probabil mulți și-ar închipui, celebra cântăreață a renunțat totuși la anumite alimente.

Alimentele la care a renunțat Monica Anghel, după ce a slăbit 43 de kg

După ce în urmă cu șase ani ajunsese la o greutate cu mult peste cea recomandată pentru vârsta și înălțimea ei, Monica Anghel a luat hotărârea de a-și schimba complet stilul de viață pentru a-și proteja sănătatea și a ajunge la silueta dorită.

Iar alimentația este cel mai important lucru pe care avea să îl schimbe artista. Dieta, completată de un program care a inclus activitate fizică , au ajutat-o pe Monica Anghel să ajungă la greutatea la care și-a dorit. Acum, după șase ani de când și-a schimbat stilul de viață, interpreta a ajuns să cântărească 58 de kilograme, slăbind nu mai puțin de 43 de kilograme în tot acest timp.

Din alimentația ei au fost scoase complet alimentele procesate, pâinea cumpărată de la magazin, dar și zahărul.

„Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr.

Se întâmplă foarte rar și toată lumea insistă și îmi spune: ‘dar măcar ia o gură și gustă’. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le alimin?”, a mărturisit Monica Anghel într-un interviu pentru Viva.

Artista spune că în prezent se simte foarte bine. Ea a explicat că nu a renunțat complet la carbohidrați. Are o rețetă de pâine foarte gustoasă și sănătoasă pe care o face constant.

„Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos.

Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18. Evident că nu fac lucrurile acestea de capul meu.”, a dezvăluit artista.

Alimentele la care a renunțat Monica Anghel, după ce a slăbit 43 de kg
Alimentele la care a renunțat Monica Anghel, după ce a slăbit 43 de kg

Monica Anghel vrea să devină instructor de fitness

Sportul a fost un alt factor extrem de important în întregul ei proces de slăbire. Dar Monica Anghel țintește și mai sus de atât. De curând, interpreta a decis să urmeze mai multe cursuri, printre care și cel de instructor de fitness. Spune că a luat această decizie în primul rând pentru a se perfecționa, dar nu exclude posibilitatea să îi ajute și pe alții să își îndeplinească obiectivele dacă i se va solicita ajutorul.

„Spre sfârșitul anului, m-am înscris la trei cursuri: la cursul de instructor de fitness, am mai urmat un curs de consultant nutriționist și altul de consultat psihologic nutrițional.

M-a determinat că, în primul și în primul rând, să le fac pentru mine. Pentru că nu știu foarte multe și atunci le-am urmat din dorința de a mă perfecționa pe mine cu acest nou stil de viață, pe care l-am adoptat în urmă cu șase ani. Consider că orice lucru făcut e bun făcut. Le-am făcut pentru mine și, după aceea, dacă pot să îi ajut și pe alții, de ce nu?”, a dezvăluit Monica Anghel.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *